Doğuma Hazırlık Ssvd

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ssvd yapmak istiyorum aranızda kocaeli ve Yalova'da ssvd yapan varmı arkadaslar doktor hastane isim lütfen. .
Yalova devlet Hastanesi'nde İlter Ergurbuz yaptırıyor diyolar. Uzmanlar Filiz ciğerim yaptırıyor ama ben memnun kalmadım doktordan . Atakent Ahmet zare risklerinden dolayı pek onaylamıyorum dedi ama konuşursan belki yaptırır . Ben henüz hamile olmadığım için sadece sordum fakat Ahmet zare ssvd için iki doğum arası 3 sene geçmesi gerektiğini söyledi. Filiz Ciğerim de yeni hamilelik baslamsibicin doğum üzerinden 2 sene geçmesi gerekiyor dedi . İlter bey ile konuşmadım ama duyduğum kadarı ile normal doğum için herhangi bir sorun yoksa hastasını bekletiyomus sancı gelmesi için . Birine demiş ben herkese gereksiz yere sezeryan yapmıyorum sancın bekle diye

Filiz hanm banada iki sene en az demişti 19ay ara olcak zaten sezaryen Filiz hand oldum.. Yalova devlet Hastanesindeki doktora gidicem dediniz doktora bi konuşalım bklm teşekkür ederim bilgilendrdiginiz için. .

Filiz hanm banada iki sene en az demişti 19ay ara olcak zaten sezaryen Filiz hand oldum.. Yalova devlet Hastanesindeki doktora gidicem dediniz doktora bi konuşalım bklm teşekkür ederim bilgilendrdiginiz için. .

Rica ederim hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…