staj için benden agır ve tehlikeli işlerde calışabilir raporu istediler???

bilmiyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
871
3
0
Ankara
kızlar size bişey soracagım ... staj için benden agır ve tehlikeli işlerde calışabilir raporu istediler...
internete girdim bi bakayım dedim ne var ne yok içinde diye...

içinde işte yok kas sistemi.. sindirim sistemi kontrlü ve ürogenital muayene tarzında seyler yazıyor??
ürogenital muayene ne ya??

kızlık zarı kontlumu böyle seyler ile karsılasan var mı?? yapıyorlar mı anlamadım??

Son düzenleme:
Yok canım daha ne??? bende şaşırdımm ilk defa böyle bir rapor istendiğini senden duydum.. enteresanmış ne şirketi bu böyle..

yaa sanayi oratamında yapılacak bi staj?? bunu yaparlar mı önemli bu benm için:( raporu kesin istiyorlarda ... yani tutup da kontrl ederler mi öyle bişey olur mu aklım almıyor..
her sey ayarlndı ve yapablecgm baska hiç bi yer yok ..

öle bişey olamaz ya.
yok artık işe girmek için artık ona bile müdahalemi başladı..

Yok canım tabi ki de öyle bişeye bakmazlar.Sakın korkun olmasın.

Ürogenital muayenede bir tek böbrekleriinle ilgili kan testi isterler, genital muayene zaten yapmazlar en fazla sorar doktor herhangi bir şikayetin var mı diye.Belki böbrek için kan testi bile istemeden bir tek böbrek hastalığın var mı diye bile sorabilirler, doktoruna bağlı.

Öyle bişeyden sakın korkma sen talep etmediğin ve mahkeme kararı olmadığı yani adli bir vaka olmadığı sürece hiç bir doktor öyle bir muayene yapmaz, yasal da değil zaten.

işte bende sizden bilgi almak istedim.. mümkün mü yanii bu . normalde calşıcak işciler için bu rapor alınıyor. raporda bu dedigim sey de var ama nasıl desem ..

hani prosedürmüdür die düşünüyorum?? hani bi kac tahlil yaparlar bırakırlar diye düşünüyorum??

Yok canım tabi ki de öyle bişeye bakmazlar.Sakın korkun olmasın.

Ürogenital muayenede bir tek böbrekleriinle ilgili kan testi isterler, genital muayene zaten yapmazlar en fazla sorar doktor herhangi bir şikayetin var mı diye.Belki böbrek için kan testi bile istemeden bir tek böbrek hastalığın var mı diye bile sorabilirler, doktoruna bağlı.

Öyle bişeyden sakın korkma sen talep etmediğin ve mahkeme kararı olmadığı yani adli bir vaka olmadığı sürece hiç bir doktor öyle bir muayene yapmaz, yasal da değil zaten.

gercekten miiiiii... nasıl mutlu oldummmmmmmm .. umutt oldun bana senn .. adlı bi vaka olmadan olmaz dgl mi?? benm istegimin dahilinde olmalı degl mii??? ürogenitalden kastı evet böbrekle igligi bi kac sey cıkmıstı karsıma ama tam anlamamıştımm ..:18:

gercekten miiiiii... nasıl mutlu oldummmmmmmm .. umutt oldun bana senn .. adlı bi vaka olmadan olmaz dgl mi?? benm istegimin dahilinde olmalı degl mii??? ürogenitalden kastı evet böbrekle igligi bi kac sey cıkmıstı karsıma ama tam anlamamıştımm ..:18:

cnm ya çok tatlısın tabiki senin isteğin dışında yapamazlar ki :)

yani.. degil mi... mümkün dgl bu? hele staj için yani ne münasebet onlara ne ürogenital deyince hiç bişey anlamadım aklıma o geldi...

böbreklerle ilgili kan testidir.. en fazlaa öyle olsun :(

Ürogenital yani adı üzerin de üre idrarda bulunur. Böbrekten kan süzümü yapıldığı için idrar testi isteyecekler.
Genital muayene hele hele kızlık zarı muayenesi gibi bişeyi siz isteseniz bile hiç bi doktor yapmaz. Çünkü eğer bi bozulma olmadıysa muayene sırasında da bozulma olabilir. Ancak savcılık ve ya mahkeme kararıyla olur bunlar. Özel hastaneler de durum nedir bilmiyorum ama devlette yapmazlar..

Canım daha da içini rahatlatacaksa emin ol öyle ben de doktorum zaten:)Ben aile hekimiyim normal sağlık raporu alması gerekenler bize geliyor, bu tehlikeli olmayan işler için servis şoförlüğü vs. gibi.
Seni gibi ağır işlerde çalışacakların, tedaş'ta işçi olacaklar, ya da senin gibi sanayi ortamında çalışacakların kurul raporu alması gerekiyor.Yani sen bütün sistemlerini muayene eettireceksin, sinir sistemi vs. gibi düşün ürogenital da bir sistem oluyor gibi düşün yani.

Öyle bişey olmaz hiç bir doktor yapmaz öyle bişey, zaten alacağın raporla bu konunun uzaktan yakından alakası yok.Yasal bişey değil zaten doktor öyle bişey yapsa sen şikayet etsen suçlu durumuna düşer, hangi doktor böyle bir şey için suçlu olmak istesin ki

şaka gibisiniz :1:
canım sen nereye baktıysan bilmiyorum ama çok detay olmuş hiç alakası yok bu raporu sanayi ortamında her iş yeri istiyor. doktor soruyor o var mı bu var m ı genetik bir hastalıgın var mı vs. sonrada raporu yazıyor bu kadar. biz her yıl rutin işyerinde de yaptırıyoruz hiç korkma.

Back
X