kızlar ben 4. sınıfa geçtim üniv. ve zorunlu stajım var.Büyük bir şirketin muhasebe bölümüne girdim..Oradaki ne kadar evrak işi var,dosya düzenleme işi var bana yaptırıyorlar..
Bende sesimi çıkarmadan yapıyorum.Biraz sessiz ve uysal biriyim,bu yüzden mi böyle yapıyorlar acaba.Yok efendim tostunu getircekmişim güvenlikten orada iç satşta bir kız var çalışan onun.Bu arada ben 24 yaşındaym ve hala okuyorum.Orada çalışanlar 24 yaşında zaten bazen de bana ablacım fln diyorlar o kadar zoruma gidiyor ki.Geç başladım üniversiteye..Milet işini yapıyor,parasını kazanıyor ben öyle bedavaya stajyerlik yapıyorum üstelik sabahtan akşama kadar dosya sıralamak görevim
Bi kaç defa dedim rapor yazmam gerekiyor bana birşeyler gösterebilir misiniz diye tamam gösterelim bu hafta çok yoğnuz dediler.Başlayalı 1 hafta oldu ama moralim nasıl bozuk..Ben ilerde oraYA başvurmayı düşünüyorum.Beni adam yerine koymadıkları için mi böyle ne anlamadım..Ne yapmalıyım..Herkes kendi havasında..
Bende sesimi çıkarmadan yapıyorum.Biraz sessiz ve uysal biriyim,bu yüzden mi böyle yapıyorlar acaba.Yok efendim tostunu getircekmişim güvenlikten orada iç satşta bir kız var çalışan onun.Bu arada ben 24 yaşındaym ve hala okuyorum.Orada çalışanlar 24 yaşında zaten bazen de bana ablacım fln diyorlar o kadar zoruma gidiyor ki.Geç başladım üniversiteye..Milet işini yapıyor,parasını kazanıyor ben öyle bedavaya stajyerlik yapıyorum üstelik sabahtan akşama kadar dosya sıralamak görevim