Staj yorgunluğu

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
Bir üniversite hastanesinde staj yapıyorum yanımda bir stajyer daha var. Ama tek başıma gibiyim! Sabahtan beri boş boş oturarak aksamı ediyor benim ise pertim çıkıyor üç farklı telefona bakıyorum, üç farklı kişi ile muhatap oluyorum. Kahve yapıyorum dagitiyorm yere bir şey dökülüyor topluyorum çağrılan her yere ben koşuyorum. diyorum ki canım yardım eder misin, şeflerim hemen atlıyor tek başına yapabilirsin ne olacak diyor. Günde bilmem kaç kat inip çıkıp asistan ve ve benden sadece bir yaş büyük olan intern hekimlerin triplerini cekiyorum imza attirana kadar bir sürü dır dır. Kafam çok dolu kızlar ya, sinir krizi geçirdim anabilim dalı hocası geldi sakinleştirdi ona ayrı bi utandim zaten. Bu staj hep yorucu mudur ? Ben mi abartıyorum :(

bende çocuk gelişimi okurken stajda sinir krizi geçirmiştim okulu bırakacak duruma gelmiştim oluyor bunlar illa ki :KK70:

Bir üniversite hastanesinde staj yapıyorum yanımda bir stajyer daha var. Ama tek başıma gibiyim! Sabahtan beri boş boş oturarak aksamı ediyor benim ise pertim çıkıyor üç farklı telefona bakıyorum, üç farklı kişi ile muhatap oluyorum. Kahve yapıyorum dagitiyorm yere bir şey dökülüyor topluyorum çağrılan her yere ben koşuyorum. diyorum ki canım yardım eder misin, şeflerim hemen atlıyor tek başına yapabilirsin ne olacak diyor. Günde bilmem kaç kat inip çıkıp asistan ve ve benden sadece bir yaş büyük olan intern hekimlerin triplerini cekiyorum imza attirana kadar bir sürü dır dır. Kafam çok dolu kızlar ya, sinir krizi geçirdim anabilim dalı hocası geldi sakinleştirdi ona ayrı bi utandim zaten. Bu staj hep yorucu mudur ? Ben mi abartıyorum :KK43:
evet staj yorucu olur ama. kimse bişy demeden bişey yapma. kahve götürmek senin işin olmamalı.

ben sanayide staj yapmıştım yorgunluktan geberiyodum o bir dert böyle koşuşturmaca bir dert valla. ama ne öğrenirsen ne yapsan hepsi tecrübe sana. sakin ol ve devam et :)

evet staj yorucu olur ama. kimse bişy demeden bişey yapma. kahve götürmek senin işin olmamalı.
Kimse bir şey demeden yapmıyorum zaten. Onlar ne derse yapıyorum yapmayınca sen amirine karşı mı geliyorsun diyorlar.

Bende boya fabrıkasında staj yapmıstım. Canıma okuyorlardı tamam ısıde ogrendım sızın gıbı ayak ıslerı yapmadım ama sonuc olarak cok yoruluyordum sıkayet ettım ve staj yerımı degıstırdım

Ben staj konusunda sorun yaşadım diyemem ama son 2 haftadır universite ile uğraşmaktan beynim yandı artık milletin derdini çekmek zor keşke teselli edecek şeyler diyebilseydim Allah yardımcınız olsun

Bir üniversite hastanesinde staj yapıyorum yanımda bir stajyer daha var. Ama tek başıma gibiyim! Sabahtan beri boş boş oturarak aksamı ediyor benim ise pertim çıkıyor üç farklı telefona bakıyorum, üç farklı kişi ile muhatap oluyorum. Kahve yapıyorum dagitiyorm yere bir şey dökülüyor topluyorum çağrılan her yere ben koşuyorum. diyorum ki canım yardım eder misin, şeflerim hemen atlıyor tek başına yapabilirsin ne olacak diyor. Günde bilmem kaç kat inip çıkıp asistan ve ve benden sadece bir yaş büyük olan intern hekimlerin triplerini cekiyorum imza attirana kadar bir sürü dır dır. Kafam çok dolu kızlar ya, sinir krizi geçirdim anabilim dalı hocası geldi sakinleştirdi ona ayrı bi utandim zaten. Bu staj hep yorucu mudur ? Ben mi abartıyorum :KK43:
diğer kişi torpilliyse onun oturmasına laf etmezler ama sen 5 dk otur lafı sokarlar. lisede stajdayken diğer kızın babası o kurumun başka yerinde çalışandı. ben pcye veri girerken kız elemanlarla muhabbet ederdi. muhabbet ettiği eleman birde aradaki cama vurup beni çağırır bana evrak yollatırdı başka birime

Stajer avukata çay,pas pas yaptıranları görünce şaşırmıyorum artık.

Benim de çok yorucu geçti ama adli staj,icra kadar hiç bir yer zorlamamıştı.her staj böyle sanırım

Hekimler hariç, sağlık alanında staj yapan herkes senin gibi şikayet edip duruyor.

Hemşiresi de. Sekreteri de.
Alış... ortam bu.

Şok oluyorlar resmen tempoyu görünce.

Intorn hekimler de bir sürü kapris çekip görev dışı iş yapıyorlar. Üstelik senden daha yogunlar. Bilgi ve beceri açısından senden daha fazla şey bekleniyor onlardan. Kendini onlarla kıyasla diye yazmıyorum bunlari. Ama hastane ortami budur diye yazıyorum.

Senin yaptığın iş emin ol çok daha az kafa yormayi gerektiren ve stresi az olan bir iş.

Diğer stajer meselesinde haklısın. Amirine söyle.

Bende stajimi hastanede yapmistim sizinkine benzer seylerde yaptim yeri geldi baskalarini hatalari yuzunden bashekim yardimcisibdan azar isittim yapabilecegim her ise kostum ama seve seve yaptim ah keske tekrar nasip olsaydi diye gecirdim

Dert etme adi ustunde staj bitmeyen staj yok is sadece sevip sevmemekte sevibce o yorgunluk tatli yorgunluk oluyor

Hekimler hariç, sağlık alanında staj yapan herkes senin gibi şikayet edip duruyor.

Hemşiresi de. Sekreteri de.
Alış... ortam bu.

Şok oluyorlar resmen tempoyu görünce.

Intorn hekimler de bir sürü kapris çekip görev dışı iş yapıyorlar. Üstelik senden daha yogunlar. Bilgi ve beceri açısından senden daha fazla şey bekleniyor onlardan. Kendini onlarla kıyasla diye yazmıyorum bunlari. Ama hastane ortami budur diye yazıyorum.

Senin yaptığın iş emin ol çok daha az kafa yormayi gerektiren ve stresi az olan bir iş.

Diğer stajer meselesinde haklısın. Amirine söyle.
Emin olun doktorlarda staj doneminden cok sikayetci hatta bi doktor arkadasim intörn dobemlerinde hemsirelerin angaryalarini kendilerine yaptirmak istedigini soylememisti

Back
X