Staj yorgunluğu

tıbbi sekreterlik stajı.
bu işler böyle öğrenilirmiş-miş. onlar zamanında daha çok çekmiş-miş-miş

Ne munasebet yaf, senin isin caycilik degil ki. Tibbi sekreterlik gelen hastalarin kayitlarini tutmak degil mi? Sen hic hastanede baskalarina cay tasiyan sekreter gordun mu? Gerizekalilar bu nasil stajyer calistirmak.

Emin olun doktorlarda staj doneminden cok sikayetci hatta bi doktor arkadasim intörn dobemlerinde hemsirelerin angaryalarini kendilerine yaptirmak istedigini soylememisti
Evet onlar da şikayetçi ama onlarda sorumluluk da var. Tus stresi de var. Tıbbi bilgi düzeyi stresi de var. Ben onlar şikayetsiz demek istemedim aslında. "Hekimlerden cok..." biçiminde düzeltirsem daha dogru olut sanırım cümleyi.

Sekreter de bu ortamda elbet yorulur dedim. Abartiyor bence konu sahibi.

Ne munasebet yaf, senin isin caycilik degil ki. Tibbi sekreterlik gelen hastalarin kayitlarini tutmak degil mi? Sen hic hastanede baskalarina cay tasiyan sekreter gordun mu? Gerizekalilar bu nasil stajyer calistirmak.
Hayir sizin dediginiz otomasyon isi

Tıbbi sekreterin girevi hastane evrak ve veri hazirlama tarzi seyler

Hayir sizin dediginiz otomasyon isi

Tıbbi sekreterin girevi hastane evrak ve veri hazirlama tarzi seyler

Peki ogrenmis oldum :) Eeee yani ne olursa olsun , hastanede kahve cay yap getir denilecek bir gorev yok buna gelmek istedim. Stajyerlere ayak isi yaptirmak cok yanlis.

Evet onlar da şikayetçi ama onlarda sorumluluk da var. Tus stresi de var. Tıbbi bilgi düzeyi stresi de var. Ben onlar şikayetsiz demedim.

Sekreter de bu ortamda elbet yorulur dedim. Abartiyor bence konu sahibi.
Ben hastane icinde 11000 adin yaptigim zamanlari biliyorum

Aslinda kabul etmek istemesek bile tum is alanlarinda stajere ayak isi yaptirma olayi vardir

Hatta bir keresibde imzaya gitmistim bir personelde beni memur zannediyormus sizin stajeriniz yok mu hep siz bu imzalarin pesinde kosuyorsunuz degince buyrun benim demistim

Sanirim konu sahibinin asil moralini bozan calismaktan ziyade diger stajerin oturup is yapmayisi bu srkilde bakilirsa hakli ama obur turlu sizinde dediginiz gibi biraz abarti var sanirim

Peki ogrenmis oldum :) Eeee yani ne olursa olsun , hastanede kahve cay yap getir denilecek bir gorev yok buna gelmek istedim. Stajyerlere ayak isi yaptirmak cok yanlis.
Türkiye gercegi diyelim

Tabi rahatsiz olan var olmayan var bu konuda degisir

Kimse benden istemesigi halde cayda verdim bana ait olmayan isleride yaptim bence karsi taraf isin dozunu kacirmadigi surece bunlari yapmak kisiye birsey kaybetmez

Cunku yeri gelir seflerimde bana cay ikram ederdiler benim hatalarimi karistirdigim isleri gormezden gelip tolere ederdiler

Bende üniversite hastanesinde staj yapiyorum idari bölümde. Keske beni de calistirsalar ya aksama kadar bos bos oturmaktan sıkılıyorum...
Biseyler ogrenmeye calisiyorum ama adamin agzindan zorla laf aliyorum malesef.
Yapilacak is yok mu diyorum yok diyor.

Bende üniversite hastanesinde staj yapiyorum idari bölümde. Keske beni de calistirsalar ya aksama kadar bos bos oturmaktan sıkılıyorum...
Biseyler ogrenmeye calisiyorum ama adamin agzindan zorla laf aliyorum malesef.
Yapilacak is yok mu diyorum yok diyor.
Birim degistirme sansiniz yok mu ben stajimi gonullu olarak yapmistim bana istedigin yerde yapabilirsin kwndini sinirlama demislerdi benimde oturup hicbirsey yapmadigim zamanlar olmustu

Gercektwn is yaparak yorulmak oturarak can sıkintisindan yorulmaktan daha iyi

Aynen oyle. Zaten 2 haftada bir birimim degisiyor. 1 aydir staj yapiyorum yani onumuzdeki hafta 3. Birim olacak. Ilk iki birimimde hic calismadim kendim biseyler ogrenmeye calisiyorum zorla dosyalari felan karistirarak :-D

Aynen oyle. Zaten 2 haftada bir birimim degisiyor. 1 aydir staj yapiyorum yani onumuzdeki hafta 3. Birim olacak. Ilk iki birimimde hic calismadim kendim biseyler ogrenmeye calisiyorum zorla dosyalari felan karistirarak :-D
Hangi birimlerde staj yaptiniz

Aslinda seflerde is bitiyor kimisi ogretmek istemiyor kimisi baskasini karistirnak istemiyor oylece oturmasini bekliyor

Mesela ben ozluk subede staj yaptim orda dosyalara evraklari yerlestirmek vs gibi isler disinda pek bisey yaptirmiyorlardi

Sonradan baktimda mesela aslinda gosyerseler ust yazilari hazirlayabilirdim en ufak bir zorlugu yoktu

Yada soyke bi ornek vereyim benim gittigim bi birimdr pek is yaptirmadilar bende bos oturmaktan sıkilinca baska bir birime gittim orda ilgilendiler ayak iside olsa is vs versiler bende elimden gwleni yaptim

Ikinci defa staj yaptigimda soz ettigim birimdekiler oraya gitmemi istediler israr dahi ettiler

Hangi birimlerde staj yaptiniz

Aslinda seflerde is bitiyor kimisi ogretmek istemiyor kimisi baskasini karistirnak istemiyor oylece oturmasini bekliyor

Mesela ben ozluk subede staj yaptim orda dosyalara evraklari yerlestirmek vs gibi isler disinda pek bisey yaptirmiyorlardi

Sonradan baktimda mesela aslinda gosyerseler ust yazilari hazirlayabilirdim en ufak bir zorlugu yoktu

Yada soyke bi ornek vereyim benim gittigim bi birimdr pek is yaptirmadilar bende bos oturmaktan sıkilinca baska bir birime gittim orda ilgilendiler ayak iside olsa is vs versiler bende elimden gwleni yaptim

Ikinci defa staj yaptigimda soz ettigim birimdekiler oraya gitmemi istediler israr dahi ettiler
Ilk beslenme hizmetlerindeydim sonra istatistik onumuzdeki hafta kalite bolumu ve yine calistiracaklarini zannetmiyorum islerine gelmiyo yani zaten bos oturuyorlar genelde. Bizlerle de ugrasmiyorlar.

Ilk beslenme hizmetlerindeydim sonra istatistik onumuzdeki hafta kalite bolumu ve yine calistiracaklarini zannetmiyorum islerine gelmiyo yani zaten bos oturuyorlar genelde. Bizlerle de ugrasmiyorlar.

Aslinda kalite bolumunde is verirlerse sizin acinizdan iyi olur

Mesela bazi birimlerin yogunluk zamani farkli oluyor

Ornegin mutemetligin yada DSS nin farkli zamanlarda kalitenin farkli zamanlarda satinalmanin farkli zamanlarda

Insallah hem kensinkzi egitebileceginiz hemde severek gideceginiz bir birime gidersiniz

Valla konustukca staj donemlerimi ozledim

Bende cok hevesliydim ilk basladigimda seve seve gitmistim zaten sevdigim bi bolumde okudugum icin zor gelmez diye dusundum. Psikolojik olarak kendimi calismaya hazirlamistim ama olmadi. Beslenme hizmetlerindeyken sorumlu "benim size yaptiracak bi isim yok gidin gezin" dedi. Ilk haftadan hevesim kirildi. Insallah onumuzdeki haftalarda calisarak yorulurum.

Bu arada siz hangi bolumde okudunuz mezun oldunuz mu

Bende cok hevesliydim ilk basladigimda seve seve gitmistim zaten sevdigim bi bolumde okudugum icin zor gelmez diye dusundum. Psikolojik olarak kendimi calismaya hazirlamistim ama olmadi. Beslenme hizmetlerindeyken sorumlu "benim size yaptiracak bi isim yok gidin gezin" dedi. Ilk haftadan hevesim kirildi. Insallah onumuzdeki haftalarda calisarak yorulurum.

Bu arada siz hangi bolumde okudunuz mezun oldunuz mu

Bende aof de saglik kurumlari isletmeciligi okudum

Acikogretim oldugu icin zorunlu staj yoktu bende gonullu yapmak istemistim ilk gittigim hastanede bende sıkınti yasadim bashemsire senin burada yapabilecegin bi is yok hatta senin bolumun is alani vs de yok diye kirici laflar soylemisti ki zaten benim bolumum saglik degildi

Sonradan baska bi hastanede sansimi denedim iyikide denemisim gercekten iyiki yapmisim iyiki sansimi zorlamisim dedim

Herseyde vardir bi hayir ilk hastanede olsam kucucuk bir odada 5 erkegin calistigi bana is gostermeye niyeti olmayan kisilerle vakit kaybedecektim o zamsn kirildim ama ordan gitmem daha hayirli seylere vesile oldu

Sizin bolum nedir

Bende aof de saglik kurumlari isletmeciligi okudum

Acikogretim oldugu icin zorunlu staj yoktu bende gonullu yapmak istemistim ilk gittigim hastanede bende sıkınti yasadim bashemsire senin burada yapabilecegin bi is yok hatta senin bolumun is alani vs de yok diye kirici laflar soylemisti ki zaten benim bolumum saglik degildi

Sonradan baska bi hastanede sansimi denedim iyikide denemisim gercekten iyiki yapmisim iyiki sansimi zorlamisim dedim

Herseyde vardir bi hayir ilk hastanede olsam kucucuk bir odada 5 erkegin calistigi bana is gostermeye niyeti olmayan kisilerle vakit kaybedecektim o zamsn kirildim ama ordan gitmem daha hayirli seylere vesile oldu

Sizin bolum nedir
Ben saglik yönetimi okuyorum 4 yillik. Su an 3. Siniftayim gerckten severek okudugum bi bolum. Ama is imkaninin olmayisi sıkıntı.
Her hastane ve her bolum ayni degil tabii ki iyi ki denemissiniz farkli hastaneyi

Ben saglik yönetimi okuyorum 4 yillik. Su an 3. Siniftayim gerckten severek okudugum bi bolum. Ama is imkaninin olmayisi sıkıntı.
Her hastane ve her bolum ayni degil tabii ki iyi ki denemissiniz farkli hastaneyi
Ne yazik ki is sıkintisi kotu etken benim bolumumdede alim yok bu yik sansimi farkli bi bolumde deneneyi dusunuyirum insallah size atanmak nasip olur
.bulundugunuz yerdeki ozel hastanelerde is okanagi nedir

Ne yazik ki is sıkintisi kotu etken benim bolumumdede alim yok bu yik sansimi farkli bi bolumde deneneyi dusunuyirum insallah size atanmak nasip olur
.bulundugunuz yerdeki ozel hastanelerde is okanagi nedir
Turkiyede yasiyoruz sonucta yarin ne olacagini Allah bilir :)

Ozel hastanede calisabilecegimi dusunuyorum ama ilk asamada heralde tibbi sekreter olarak baslarim evet zoruma gider ama yapacak bisey yok mecbur..

Back
X