stajj sorunu

tugce41

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
74
30
8
merhabalar. gecen sene de lıse stajımı aynı yerde yaptım suan unıversıte ıcınde aynı yerdeyım gecen sene tek bır bayanla çalışıyoduk bana meslegıme göre herseyı ogrettı ve lıse stajım bıttıkten sonra da kalıp yazın çalışmıstım normal sekılde herkes benı sever överdı hep başarım yuzunden deneyımlı bır muhasebecı gıbıydım. sımdı ıse 2 tane daha çalışan eklendı bana hıc ış vermıyorlar bende stajerım ıs verılmeden kalkıp da bısey yapamam ıs vermıyorlar ama bos durunca da gözlerını alamayıp trıplı davranıyorlar. gıdıp bı abıye abı ıs verınde yapıyım bılıyorum herseyı dıyorum ıs yok dıyor ortada kaldım sızde ne yapmalıyım takmayıp devam mı etmelıyım yoksa ısrara devam mı

Smmm burosu mu yoksa firma mi? Ayrica pasif durma millet senelerdir is yapmadigi halde cenesi ile goturuyor. Senlik birsey de yokmus kasma kendini.

Smmm burosu mu yoksa firma mi? Ayrica pasif durma millet senelerdir is yapmadigi halde cenesi ile goturuyor. Senlik birsey de yokmus kasma kendini.
Firmadayım. kendı aralarında muhabbete gırdıklerı bıle yok hepsi menfaatçı tipler ama sonucta not alıcam ıster ıstemez stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…