• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stapelia variegata (leş kaktüsü) nerede bulabilirim?

DivaSatanica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
1.440
290
173
40
Merhaba,
Leş kaktüsü nereden bulabilirim? Birkaç fidanlığa baktım ancak bulamadım. Görüntüsü aşağıdaki gibi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402945283.391669.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,
Leş kaktüsü nereden bulabilirim? Birkaç fidanlığa baktım ancak bulamadım. Görüntüsü aşağıdaki gibi

Eki Görüntüle 1159292

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tohumdan yetiştiririm diyorsan aşağıdaki sayfaya bir bakabilirsin

http://www.zengardentr.com/Kaktus-Lithops-tohumu,LA_154-2.html#labels=154-2

senin verdiğin isimle yok, ama o karışık sukulent tohumları arasında mutlaka vardır. en azından onlarla iletişime geçersen sana yardımcı olurlar

Kaktusun her turlusune asığım ben 3 cesit var leş kaktüsüm ama çelik alınacak boyda değiller henuz taner angay dan net uzerinden çok güzel seyler alabilirsiniz

Ha birde tohumdan kaktus lithops sukulent ektim sabir işi ama böyle bir sabır yok 4 aylik oldular hala minicikler eriskin boya gelmeleri 5 yılı bulacak. Gibi

Kaktusun her turlusune asığım ben 3 cesit var leş kaktüsüm ama çelik alınacak boyda değiller henuz taner angay dan net uzerinden çok güzel seyler alabilirsiniz

Ha birde tohumdan kaktus lithops sukulent ektim sabir işi ama böyle bir sabır yok 4 aylik oldular hala minicikler eriskin boya gelmeleri 5 yılı bulacak. Gibi

sabır işi ama seneler geçti mi de çocuğun gibi oluyor :)

Back
X