Star Akademi Star Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
ImageView.ashx

Sende star ışığı var mı?

Türkiye'nin yeni yıldızı Star ekranlarında seçilecek!

Genç yetenekleri Türkiye'ye kazandıran müthiş yarışma Star TV ekranında, yeni yetenekleri ortaya çıkaracak.
Başvuruların sadece Star TV - startv.com.tr üzerinden alındığı Star Akademi, toplam 13 hafta boyunca soluk soluğa izlenecek performanslar, yarışmacıların eğitim süreçleri, aralarındaki rekabet ve dayanışma izleyenleri Star TV ekranına bağlayacak.
Star Akademi'de müzikal yeteneklerini kanıtlayarak yarışmacı olmaya hak kazanan adaylar öncelikle şan, müzik, dans, koreografi, saç, makyaj, stil, yabancı dil, spor, medya gibi alanlarındaki profesyonel isimlerden çok özel eğitimler alacaklar.

Tüm adaylar Akademi ortamında birlikte yaşayacak ve her hafta seçkin isimlerin yer aldığı bir jüri önünde gerçekleştirecekleri gala performanslarıyla yeteneklerini göstermeye çalışacaklar.

Endemol Türkiye'nin yapımcılığında gerçekleştirilecek ve 13 hafta sürecek bu keyifli ve zorlu maraton sonunda Türkiye yeni starıyla tanışacak. Yarışmacılar Star Akademi'de alacakları eğitimlerin yanı sıra müzik endüstrisinin önde gelen isimleri ve başarılı sanatçılarıyla bir araya gelme, onların deneyimlerinden yararlanma ve onlarla aynı sahnede canlı performans sergileme fırsatına da sahip olacaklar.

Dün adayları gösterdiler.bugün finalistler belli olcakmış sanırım.Sertab Erener, Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök jüri üyeleri. akademi türkiyeyi çok severek izlemiştim.bu da onun kadar güzel olur inşallah...

Akademi Türkiye bana göre ekranların en kaliteli müzik yarışmasıydı.
Umarım Star Akademi de en az onun kadar kaliteli ve izlenebilir olur.
dün biraz izledim.
Bana Ajda Pekkan çok suskun ve çekingen geldi.
Sertap Erener daha rahattı..

Niye böyle yaptılar ya Barış'ı andılar ama ben çok kötü oldum ya mahvettiler bizi burda:43::43::43:

Back
X