Starbucks, alkol satışına resmen başlıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Starbucks, alkol satışına resmen başlıyor

23 Ağustos 2015
30950570.jpg

Dev kahve zinciri Starbucks, alkol satışına resmen başlıyor. ABD'li merkezli dev kahve zinciri Starbucks, son beş yıldır gündemde olan içki servis etme programını ABD'de 24 noktada başlatacağını açıkladı.
Şirketin gerekli lisansları garantilemek için son hamlelerini yaptığı belirtildi.

Starbcuks, "Starbucks Evenings" adlı bir program kapsamında şarap ve diğer alkol türlerini satacak.

Program, New York'un son dönemde öne çıkan bölgelerinden Brooklyn'nin yanı sıra Denver, Miami, Orlando ve Kuzey Kaliforniya'da başlatılacak.

Washington, Oregon, Los Angeles, Chicago, Florida ve Atlanta'da yine programın başlatılacağı bölgeler arasında.

Programda, alkolün yanı sıra küçük atıştırmalık tabakları, peynir tabakları da olacak.

Program listesinde 10 farklı şarap seçeneği bulunacak.

KADINLARI HEDEF ALMAK İSTİYOR
Starbucks yöneticilerinin bu program kapsamında özellikle kadınları hedef aldığı çünkü kadınların Starbucks'larda kahve ve diğer şeyleri içmeyi daha güvenli bulduğu belirtildi.

TÜRKİYE'DEKİ AKIBETİ BİLİNMİYOR
Bu uygulamanın kahve devinin Türkiye şubelerinde uygulanıp uygulanmayacağı henüz bilinmiyor.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29882273.asp

daha bi kere bile oturup kahve içmişliğim yok, zaten bizim şehirde yok,
gerçi yalan olmasın, bi keresinde oturdum bekliyorum garson gelsin diye, baktım garson marson yok kalktım gittim:KK45::KK45:

Ben sevmiyorum burayi ya, kahveleri zif gibi geliyor bana hatta kahvenin yanina tatli alayim dedim pasta bile zehir gibiydi :D:KK45:

Bu sakınca teşkil eder ama.Lise talebeleri vs geliyor hep değilmi?Yani 18 yaş altı gençler kolay ulaşabilirler

Bu sakınca teşkil eder ama.Lise talebeleri vs geliyor hep değilmi?Yani 18 yaş altı gençler kolay ulaşabilirler
abla çok sorun olmuyor,
bizim burda starbucks yok ama aklına gelebilcek, mahalle arası kahvehanesi, küçücük aile çay bahçesi gibi yerlerde alkol var, hatta alkolsüz 2-3 mekan var.

Zaten tatlandırıcı olarak fil dışkısı kullandıklarını duyduğumdan beri gitmiyorum.. :KK53::KK53:

Çocuklara eğitim vermek yerine korumak için "yassahh hemşerim" der geçeriz.

Kahveleri biraz acımsı, kahve krizim çok tuttuysa içiyorum bazen.
İçki içmeyi ancak yemeğin yanında tercih ettiğim için olsa da gitmem :KK53:

abla çok sorun olmuyor,
bizim burda starbucks yok ama aklına gelebilcek, mahalle arası kahvehanesi, küçücük aile çay bahçesi gibi yerlerde alkol var, hatta alkolsüz 2-3 mekan var.
Ya durumu tam bilemiyorum tabii.Konya muhazafakar olunca burda zaten alkollü mekan az

Turkiyeyi pek baglayan bir haber degil
sanirim.Kahveleri guzel tatlilarida tercihe gore degisir tabi

en dandik makine lattesini bile tercih ederim tatsiz tuzsuz les gibi kahveleri.

valla bana uyarda, burda şubesi yok namıssızların:KK53::KK53:, ben mi açsam acep girişimci bi kişilik olarak, o kadar sermayeyi nerden bulcaksam:KK53: gerçi dükkanın batma ihtimali yüksek

valla bana uyarda, burda şubesi yok namıssızların:KK53::KK53:, ben mi açsam acep girişimci bi kişilik olarak, o kadar sermayeyi nerden bulcaksam:KK53: gerçi dükkanın batma ihtimali yüksek
Starbucks franchise vermiyor malesef şube açacaksa kendisi açıyor.Ben de araştırdıydım da bi ara:KK53:

Back
X