- 3 Ekim 2024
- 44
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi nazligrad28
Merhabalar. Stenti olanlar hamile kalabilir mi ? Böbrek damarında stent.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stent takan doktorunuza danismalisiniz. Gecmis olsun.Merhabalar. Stenti olanlar hamile kalabilir mi ? Böbrek damarında stent.
Daha taktırmadım. Burda bi fikir almak istedim. Teşekkür ederimStent takan doktorunuza danismalisiniz. Gecmis olsun.
Boyle konularda en onemli ve dogru yanit doktordan gelir, birebir ayni durumu yasayanin fikrine dahi onem vermeyin lutfenDaha taktırmadım. Burda bi fikir almak istedim. Teşekkür ederimumarım yardımcı olan biri çıkar benimle aynı sorumu yaşayan
Böbreği bilemiyorum. Fakat kalbimdeki geçişe stente benzer birşey takıldı. En az 1 yıl gebe kalmayacaksın diye şart koştu doktorum. Üzerinden 3 sene geçti şuan gebeyim. Fakat kesinlikle normal doğum yapmayacaksın dedi.Merhabalar. Stenti olanlar hamile kalabilir mi ? Böbrek damarında stent.
Peki kan sulandırıcı içiyormusunuz ? Yada başka bişey?Böbreği bilemiyorum. Fakat kalbimdeki geçişe stente benzer birşey takıldı. En az 1 yıl gebe kalmayacaksın diye şart koştu doktorum. Üzerinden 3 sene geçti şuan gebeyim. Fakat kesinlikle normal doğum yapmayacaksın dedi.
Nutcraker mı varMerhabalar. Stenti olanlar hamile kalabilir mi ? Böbrek damarında stent.
Bu ameliyattan sonra 2 sene boyunca kullandırdı ameliyatı yapan doktor. Sonrasında kesebilirsin dedi. Fakat benim geçmişte inme öyküm olduğu için ömür boyu kullanmak zorundayım. Gebelik olunca sabah akşam kan sulandırıcı iğneye döndüm.Peki kan sulandırıcı içiyormusunuz ? Yada başka bişey?
EvetNutcraker mı var
Bu konuda bir bilginiz var mı acabaNutcraker mı var
Benimde var ama ileri düzeyde değil mals sendromum var o biraz ileri ama hamileyim.Bu konuda bir bilginiz var mı acaba
Evet ilk hamileliğim derecelendirilmedi bası sadece sol renal vende hafif bası yazıyor BT raporumda. İdrarda ara ara protein çıkıyor ama evetBen daha taktırmadım ama düşünüyorum. Benimde henüz çok kötü durumda değil. Sıkışma dereceniz kaç acana ncs için? İdrarda kan ve protein varmı? Ve ilk hamileliğiniz mi?
Kaçıncı haftadasınız? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah! Bende cok istiyorum ama sorun olursa diye de korkuyorum![]()
Yurtdisindaydiniz sanırım aynı kişi mı acabaKaçıncı haftadasınız? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah! Bende cok istiyorum ama sorun olursa diye de korkuyorum![]()
Bulgaristandanım evetYurtdisindaydiniz sanırım aynı kişi mı acaba