Stent ile hamilelik

Daha taktırmadım. Burda bi fikir almak istedim. Teşekkür ederim 🙏🏻 umarım yardımcı olan biri çıkar benimle aynı sorumu yaşayan
Boyle konularda en onemli ve dogru yanit doktordan gelir, birebir ayni durumu yasayanin fikrine dahi onem vermeyin lutfen♥️ gecmis olsun, dilerim saglikla atlatirsiniz sureci💕

Böbreği bilemiyorum. Fakat kalbimdeki geçişe stente benzer birşey takıldı. En az 1 yıl gebe kalmayacaksın diye şart koştu doktorum. Üzerinden 3 sene geçti şuan gebeyim. Fakat kesinlikle normal doğum yapmayacaksın dedi.
Peki kan sulandırıcı içiyormusunuz ? Yada başka bişey?

Peki kan sulandırıcı içiyormusunuz ? Yada başka bişey?
Bu ameliyattan sonra 2 sene boyunca kullandırdı ameliyatı yapan doktor. Sonrasında kesebilirsin dedi. Fakat benim geçmişte inme öyküm olduğu için ömür boyu kullanmak zorundayım. Gebelik olunca sabah akşam kan sulandırıcı iğneye döndüm.

Ben daha taktırmadım ama düşünüyorum. Benimde henüz çok kötü durumda değil. Sıkışma dereceniz kaç acana ncs için? İdrarda kan ve protein varmı? Ve ilk hamileliğiniz mi?

Ben daha taktırmadım ama düşünüyorum. Benimde henüz çok kötü durumda değil. Sıkışma dereceniz kaç acana ncs için? İdrarda kan ve protein varmı? Ve ilk hamileliğiniz mi?
Evet ilk hamileliğim derecelendirilmedi bası sadece sol renal vende hafif bası yazıyor BT raporumda. İdrarda ara ara protein çıkıyor ama evet

Kaçıncı haftadasınız? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah! Bende cok istiyorum ama sorun olursa diye de korkuyorum 🥺🥺

Back
X