Step Halı

ekocin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
136
0
96
Bursa
merhaba kızlar...aranızda step halı kullanan var mı??aslında bu soruyu sormak için biraz geç kaldım sanırım.çünkü hafta sonu bütün evimin halılarını stepten aldım.stepin halılarını çook beğenirdim modeller falan hep aklımın köşesinde kalmıştı.çevremde kullanan hiç yok.biraz araştırıyım dicektim ki hafta sonu çoook uygun bi indirim vardı ve aldık kaçırmayalım diye..kalitesine güveniyorum aldım da zaten ama yine de kullanan varsa fikir versin lütfen...en iyi kullanan bilir ne de olsa...nasıl buluyorsunuz stepin halılarını??fikriniz nedir??

canım öncelikle hayırlı olsun.benim komşum aldı geçen sene.bu sene temizlemeye verdi.yine stepe verdi çünkü başka yerde yıkatırsa garantisi sanırım geçersiz oluyo.tam 100 tl almışlar tek bir parça halı için ve halı geldiğinde hiç yıkanmış gibi değildi.zaten zamanla keçi kılı gibi tüyleri birbirine yapışmış bilmiyorum ben bi tek onu gördüm beğenmedim.umarım seninkiler öyle değildir çünkü bende stepin mağazasının vitrininde çok daha güzellerini görmüştüm.

merhaba kızlar...aranızda step halı kullanan var mı??aslında bu soruyu sormak için biraz geç kaldım sanırım.çünkü hafta sonu bütün evimin halılarını stepten aldım.stepin halılarını çook beğenirdim modeller falan hep aklımın köşesinde kalmıştı.çevremde kullanan hiç yok.biraz araştırıyım dicektim ki hafta sonu çoook uygun bi indirim vardı ve aldık kaçırmayalım diye..kalitesine güveniyorum aldım da zaten ama yine de kullanan varsa fikir versin lütfen...en iyi kullanan bilir ne de olsa...nasıl buluyorsunuz stepin halılarını??fikriniz nedir??
merhaba bende stepden halı alıcam siz almışsınız nasıl memnun kaldınız mı ????

Back
X