Bebek İkinci El Sterilizasyon Aleti Arıyorum

Ben iki çocuğumda da kullandım ve hala kullanıyorum, gerçekten çok işe yarıyor. Benim ki 6 biberon steril ediyor bir seferde. emzik vs cabası. İnşallah güzel bir tane bulursun. Çok şükür ilk dönemlerini sağlıkla atlattılar ben aldığımda çok söylenen olmuştu o yüzden yazmak istedim sanırım :6:

Fiyat olarak ne düşünüyorsun?

75 tl düşünüyorum
$image.webp
$image.webp

Uygun fiyata Sterilizasyon Aleti Arıyorum.

Canim ben bunu kullaniyorum memnunum..bu fiyata dusmus inan cok uygun ben 150 tl ye almistim..kacirma bence..
http://www.anakucagi.web.tr/kraft-luks-elektrikli-buharli-dortlu-sterilizator-80102-sok-fiyat

Son düzenleme:
Ben iki çocuğumda da kullandım ve hala kullanıyorum, gerçekten çok işe yarıyor. Benim ki 6 biberon steril ediyor bir seferde. emzik vs cabası. İnşallah güzel bir tane bulursun. Çok şükür ilk dönemlerini sağlıkla atlattılar ben aldığımda çok söylenen olmuştu o yüzden yazmak istedim sanırım :6:

Çok teşekkür ederim. Bence de çok gerekli bir ürün. Inşallah benim miniğim de seninkiler gibi sağ salim atlatır bu süreci :)

Çok teşekkür ederim Nichole can :) bu arada dün gönderdiğin lohusa pijamalarını giydim. Çok sükse yaptı söyleyeyim. Öpüyorum

Canim benim cok sevindim icine sinerek kullanmana :)) daha guzellerini giy insallah..miniginide op cokca..

Back
X