Stikolin

12Pasa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
34
9
1
43
Merhaba hanımlar aranızda Dehb olan cocugu olan varmı ? Benım oglum ılkokulda 4 sene boyunca dıkkat eksıklıgıne karsı hap kullandı concerta dıye ortaokulla gecmeden doktor gozlemle ıyı olursa bırak dedı ortaokulla basladık hıc bır sorunu yoktu ta 7 sınıfına gelene kadar sımdı Rehberın degısıne göre durtsellık basladı kızların degısıne gore hareket edıyor ögretmen elle temaslar baslamıs ask mektupu yazmalar kızlara lütfen kınamayın cunku cok magdurum nasıl harekwt edecemı bılemedım pikolog arasındayım suan goturcem bazıları ask mektup yazması normal tam ergenlık ama elle teması bende sıcak karsılamıyorum acıkcası onu yenmeye calıstırcam psıktarıler hemen ılac yazıyor ve ılerde o ılac cocukların onune cıkıo kırmızı recete olrak ve cogu seyden magdur oluyor meslek olsun ehlıyet olsun ...bı pıskatrıden dınledım hapı kullanan cocuklar ılerde madde bagımlısı ve kalp rahatsızlıgı oluyormus suan bıtkısel sorvagen stıkoloın basladım aranızda fayda gören varmı aceba

Sizin ilişkiniz nasıl babasıyla acaba? Ailede neler görüyor?
Allah yardımcınız olsun zor bir durum

Sizin ilişkiniz nasıl babasıyla acaba? Ailede neler görüyor?
Allah yardımcınız olsun zor bir durum
Ben bı anne olarak ellımden gelenı yapmaya calısıyorum ama yetmıyor babamız cok ılgılı degıl cunku kendı babasından hıc zamanında ılgı gormemıs ve oda aynısını ogluna uyguluyor acıkcası artık bunaldm acıkcası cıkmasın ıcındeyım ...

Allah aşkına yardım istiyorsanız önce kendinizi yazarak ifade etmeyi öğrenin. Koca kadınsınız 15 yaşında ergen gibi yazmışsınız.

Doktora gideceksiniz, muayene edecek, testlerini yapacak ilaca ihtiyacı varsa ilaç kullanacak.

Dehb’si olan insan mümkünse pilot, asker, cerrah vs olmamalı. Bu kurallar sizin çocuğunuzu dışlamak için değil halk sağlığı ve güvenliği için konuluyor. Bizim halkımız bunu neden kabullenmiyor anlamıyorum. Herkes her mesleğe uygun olmaz.

Sizlere yazdım hemen hakarette gecmısınız hemde yazdım dışlamayın dıye zaten hep derler ne gelırse başına aynı cınsten gelır ...ama ben sakınlıgımı korurum

Kimse sizi dislamamis. Bence alinganlik etmissiniz. Dehb de ne gerekiyorsa yapmak, cocuk icin daha faydali olacaktir.

Tam hatirlayamiyorum ama ayni tanisi vardi diye hatirliyorum.
Hesabi inceleyin, mesaj atin .

Kizimin ogretmeni bahsetti, cok akilli bir ogrencim var .tanisi bilmiyorum ama ilac kullanmasi gerekiyor. Kullanmadigi icin hem kendi hem siniftaki ogrenciler etkileniyor diye.

cozum neyse onu yapmalisiniz

Tamm hap vereyım sorun yok ama bazı piskologlar var instagramda ılerde o hapları kullananlar 30 yaslarında dıyor madde baglımısı ve ılerı boyutta kalp rahatsızlıgı ceker dıyor

Kimse sizi dislamamis. Bence alinganlik etmissiniz. Dehb de ne gerekiyorsa yapmak, cocuk icin daha faydali olacaktir.

Tam hatirlayamiyorum ama ayni tanisi vardi diye hatirliyorum.
Hesabi inceleyin, mesaj atin .

Kizimin ogretmeni bahsetti, cok akilli bir ogrencim var .tanisi bilmiyorum ama ilac kullanmasi gerekiyor. Kullanmadigi icin hem kendi hem siniftaki ogrenciler etkileniyor diye.

cozum neyse onu yapmalisiniz
Olan kışi Ramazan şimsek yazdımı cıkıyor ınstagramda

Tamm hap vereyım sorun yok ama bazı piskologlar var instagramda ılerde o hapları kullananlar 30 yaslarında dıyor madde baglımısı ve ılerı boyutta kalp rahatsızlıgı ceker dıyor
Illa hap verin demiyorum. Ama farkli dr.lari arastirabilirsiniz. Yukaridqki paylastigim kisi de dehb bir ogrencilik hayati yasamis.
Siz bir bakin, ona da danisanilirsiniz.

Kalp rahatsizliklari vs her seyin yan etkisi olabilir. Cok bilgim yok yorum yapmiyim

Arayıs ıcındeyım zaten piskologlarla halletmeye calıscam belkı konusarak cözecez işi insallah sızın yolladınız kusıyede yazdım yanıt beklıyorum tskler bu arada

Su asamada tedaviden kacarsaniz tedavi ile de cozemeyeceginiz sorunlar altinda ezilirsiniz. Bu sizin kafaniza gore alacaginiz bir karar degil ki Hem çocuk icin hem toplum icin
Kucukken engel olmayan tedaviden kacan aileler nelerle ugrasiyor bir onu arastirin isterseniz, ilac kullanin diyecek insanlar bu isin egitimini almis tek yetkili olan insanlardir

Benım oglum 4 sene kullandı demıstım ve etki az bişey gosterdı sımdı artık ergenler onlara kolay hap ıceremıyorz maalesef..2 rehberler dırek piskolog degılde dırek piskatrise yonlendırıyor nedenmı cunku ogretmenler cıkıntılık yapan ögrencılerle ugrasmak ıstemıo cunku sınıflr 40 kısılık hangı bırınle ugrascak öle durumda

Back
X