Ben bı anne olarak ellımden gelenı yapmaya calısıyorum ama yetmıyor babamız cok ılgılı degıl cunku kendı babasından hıc zamanında ılgı gormemıs ve oda aynısını ogluna uyguluyor acıkcası artık bunaldm acıkcası cıkmasın ıcındeyım ...Sizin ilişkiniz nasıl babasıyla acaba? Ailede neler görüyor?
Allah yardımcınız olsun zor bir durum
Olan kışi Ramazan şimsek yazdımı cıkıyor ınstagramdaKimse sizi dislamamis. Bence alinganlik etmissiniz. Dehb de ne gerekiyorsa yapmak, cocuk icin daha faydali olacaktir.
Eda Dilhan Aydın (@edadilhanaydin) • Instagram fotoğrafları ve videoları
333K Takipçi, 4,024 Takip, 1,374 Gönderi - Eda Dilhan Aydın'in (@edadilhanaydin) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Tam hatirlayamiyorum ama ayni tanisi vardi diye hatirliyorum.
Hesabi inceleyin, mesaj atin .
Kizimin ogretmeni bahsetti, cok akilli bir ogrencim var .tanisi bilmiyorum ama ilac kullanmasi gerekiyor. Kullanmadigi icin hem kendi hem siniftaki ogrenciler etkileniyor diye.
cozum neyse onu yapmalisiniz
Illa hap verin demiyorum. Ama farkli dr.lari arastirabilirsiniz. Yukaridqki paylastigim kisi de dehb bir ogrencilik hayati yasamis.Tamm hap vereyım sorun yok ama bazı piskologlar var instagramda ılerde o hapları kullananlar 30 yaslarında dıyor madde baglımısı ve ılerı boyutta kalp rahatsızlıgı ceker dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?