Doğuma Hazırlık stokke xplory kullanan ve memnun olan varmı acaba?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

neyli

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
435
132
303
41
Merhaba,bi tanıdığımız stokke xploryi çok övdü.Yurtdışında da daha uygunmuş fiyatları.Kullanan warmı acaba?

canim ben kullanmadim ama fiyatlara bi göz attim.bu arada almanyada yasiyorum.burda fiyatlari 500 ile 800 arasi degisiyo tabi bu fiyatlar euro icin gecerli.yardimci olduysam ne mutlu bana :32::32::32:

teşekkür ederim :64:

çok kararsız kaldk ,herkes başka bişey sölüyo bilemedm:44:

turkıyede cok tercıh edılmıyor sanırım
yanı cok cok fazla yok
ama benım cok hosuma gıden bır model fakat TR de 2500 gıbı rakamlardan bahsedılıyor
ben vermem :)
ama almanyada felan 500 euro ıse bence kesınlıkle alınmalı
o kadar ınsan memnun dıye okumusdum ben

Ben alacagim. Benim kullanimima en uyan model.
İnsaellah bir sikinti olmaz. Esim bayagi test etti begendi.

kim demis yurt disinda daha uygun diye :19:
ben oglum icin bakmistim 1000 euroydu fiyati su an ne kadar bilmiyorum. bence amerikada cok daha uygundur. ordan alsaydik kargo parasi puset parasini da gecerdi :37:

tek el açılıp kapanması,kapansada yer kaplamasıyla ilgili şikayet duydum.blogcu annede forumda bunu söyleyen kullanan var.

Bugün baktım sonunda joker magazasında devasa büyük bir araba.. magaza görevlisi katladı güya ama araba katlandı mı katlanmadı mı belli degil.sürüsü güzel olablir de bana cok mantıklı gelmedi.:( cok ümitlenmiştim oysaki.onu sürekli kapatıp acıp vs kullanabilecegimi düsünmüyorum.Sanırsam Quinny zap extra suana kadar en cok begendigim ve cok kullanıslı.yeni tatilden döndüm 10 yabancı turistten 8 nde zap extra vardı.hafif oldugu için sonradan ayrıca baston da almak gerekmez gibime geliyor

Kullanımı çok rahat tek elle bile rahat kontrol ediliyo ama beni de ağırlığı düşündürdü.Quinny zap xtra kaç kilo acaba bi de kapanınca azmı yer kaplıyomuş?Ben de ona bakiyim:44:

sadece tekerlek kısmı ,oturma ünitesi olmadan kapatınca 5.5 kilo oluyo.oturma ünitesiyle beraber 6 kilo flan :)

Back
X