ben stor kullanıyorum ve kesinlikle yaptırma derim. temizliği inan çok zor. 1,5 yıl önce 3 odaya 2000 lira verdik. öderken de zorlandık. şimdi çok pişmanım. normal perdeyi camı sil tak. ama bunun temizliği çok zor. takması da zor. eşim perdelari yıkacagım dediğim de her seferinde söyleniyor. 1 saatte takıyor. inceler kalınlar. perdeyi yukarıya yapıştır, içindeki sopaları geçir, iplerini tak. çalışan bayanlara hiç tavsiye etmem. mekanizmalı perde olayına hiç girme erim. ayrıca modesı da geçiyor storların. ama illa yaptırağım diyorsan, stor kullanmasınlar güneşlik kullansınlar. renk ise kullanacağın tülün ve mobilyanın rengine göre seçilir. perdeci bu konuda yardımcı olur. güle güle kullan
benimki krem renkli
ama temizliği bana göre cok dert kirlendiği zamna öyle hemen sabunlu bezle cıkmıyor ya alıp fırcayla banyoda yada temizlicem oda stora zarar veriyor
hele mekanizmalı tül
takmasını hala yapamıyorum her yıkadıktan sonra perdeciye gidiyorum taksın diye
ben mi cok beceriksizim :uhm:
benimki krem renkli
ama temizliği bana göre cok dert kirlendiği zamna öyle hemen sabunlu bezle cıkmıyor ya alıp fırcayla banyoda yada temizlicem oda stora zarar veriyor
hele mekanizmalı tül
takmasını hala yapamıyorum her yıkadıktan sonra perdeciye gidiyorum taksın diye
ben mi cok beceriksizim :uhm:
kızlarr
yardımınıza ihtiyacım var,evime stor perde yaptıracağım,katlamalı perdeye daha karar vermedim.malum bide borçlarım da var.storu önce yaptıracağım,stor perdede iki renk arasında kaldık,biri süt beyazı diğeri de krem ama toprak rengine kaçıyor.kızlar hangisi daha kullanışlı.en açık renk olan süt beyazı mı yoksa diğerimi salona yaptıracağım,lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?