Strabucks’ta seks skandalı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Lübnan’da bir Strabucks şubesinde çekilen bu görüntüler hayrete düşürdü. Oldukça rahat tavırlar sergileyen bir kadın insanlara aldırmadan tek başına seks eyleminde bulundu. Masanın karşısında oturan erkek arkadaşı olup biteni izledi.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yaşanan olayda bulundukları binanın karşısındaki başka bir binadan durumu fark eden bir adam her şeyi kayda aldı. Strabucks’ın üst katında bir masada erkek arkadaşıyla karşılıklı oturan genç kadın masanın altından kendine dokunmaya başladı. Durumu daha da ileri boyuta taşıyan kadını sevgilisi ise izledi. Bir ara insanların farkedip etmediğinden emin olmak isteyen kadın durup kahvesindne bir yudum aldı ve etrafı kontrol etti. Ancak unuttukları bir şey vardı. Pencerenin önünde oturan çiftin seks macerasını sokaktaki herkes rahatlıkla görebiliyordu.

http://www.milliyet.com.tr/strabucks-ta-seks-skandali/dunya/detay/2123836/default.htm

strabucks lübnanda alkol satışına başlamış herhalde eviniz yokmu olum sizin

Strabucks nedir sevgili Milliyet?
Koca gazetenin bütün haber boyunca yanlış yazacağına ihtimal vermek istemiyorum zira :)

azgınlık zor şey anlaşılan toplum içi toplum dışı fark etmiyor

kadın ne yiyip içtiyse hormonlar coşmuş

Bu strabucks arkadaslar. Starbucks degil
Ay valla laf etmeden önce gugılladım ha, gerçekten Strabucks var mı diye. Haber sitesinin bu kadar ısrarla yanlış yazmasına ihtimal vermek istemedim.

Seks skandalı deyince de heyecanlanmıştım, kadın mastürbasyon yapmış sadece

karşı masadaki sevgilisi de ona katılaydı iyiydi yazık kadın tek başına yapmak zorunda kalmış

Strabucks nedir sevgili Milliyet?
Koca gazetenin bütün haber boyunca yanlış yazacağına ihtimal vermek istemiyorum zira :)

hadi ya bende yanlış biliyomuşum herhalde diye öyle yazdım iyi mi

bizim şeherde starbucks vardı da biz mi gitmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…