• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Straples bıkınıııı

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
0
38
İstanbul
bayanlar straples bıkını almak ıstıyorum kendıme 18 temmuzda tatıle cıkıcam yanlıs bılgıdınız uygun tanınmıs marka collezıne nebılım uygun olan markalarda gordunuz beyendıgınız fıyatı cazıp olan straples bıkını varmı gorudunuz bıyerde bılgı veırısenız sevınırm yarın almm lazım gezmeden alım ıstıyorum en azından tavsıyenıze dedıgınız yerleere bakarım sadece

kızlarrrr bılen goren yokmuuuu bılgılendırın benı alıcam yer soleyı n barıııı ıstanbul avrupa ykasında oturuyorum bılındık bı magza her sehırde olan gorudnuz varsa soleyebılrımısnızz rıca edersem

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valla canım ben istanbulu bilmiyorum ama penti ye bakabilirsin.ıki parça ayrı satıyorlar.Kendin konbin edebilirsin.Bende aldığım bikiniye uygun çok güzel bir straplez üst aldım onun da markası sunset.Bunların fiyatları çok uygun renk ve desen seçenekleri de çok.ınternet sitelerinden modellerine bakabilir ve ıstanbul'daki yerlerini öğrenebilirsin canım.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ben ayyıldızdan almıştım geçen yıl mix match yapmıştım hesaplı oluyor o şekilde alınca
bakırköyde kocaman ayyıldız mağazası var carouselin karşısında tavsiye ederim oraya gidip bakabilrsin

Back
X