straplex gelinlikk

senay55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
117
5
26
38
Merhaba Arkadaşlar,

Forumla alakalı değil sanırım ama sürekli burda olduğum için buraya açmak istedim.Gelinliğimi straplez aldım çok severek beğenerek içime sinerek aldım.almaya giderken kesinlikle straplez almam rahat oynayamam iner felan diye düşünüyordum ama modelini çok beğendim orda da denedim zımazık oturdu derler ya kalıp gibi diye bırak düşmek dönmüyor bile onu görünce aldım ama şimdi çok endişeliyim düğünede 1 ay kaldı düğünümde oynicam edicem giyen arkadaşlar fikir verebilirmi inme yapıyormu lütfen tecrübelerinizi yazarmısınız..

Merhaba Arkadaşlar,

Forumla alakalı değil sanırım ama sürekli burda olduğum için buraya açmak istedim.Gelinliğimi straplez aldım çok severek beğenerek içime sinerek aldım.almaya giderken kesinlikle straplez almam rahat oynayamam iner felan diye düşünüyordum ama modelini çok beğendim orda da denedim zımazık oturdu derler ya kalıp gibi diye bırak düşmek dönmüyor bile onu görünce aldım ama şimdi çok endişeliyim düğünede 1 ay kaldı düğünümde oynicam edicem giyen arkadaşlar fikir verebilirmi inme yapıyormu lütfen tecrübelerinizi yazarmısınız..

ben straplez abıyem ıcın şeffaf çift taraflı band kullanmıstımmm hıcde düşmedi cok ıyı tutmuştu kesınlıkle tavsıye ederımmm için daha rahat eder :) satılıyor özellıkle böyle bandlar gecen bır alısverıs sıtesınde de görmüştüm hatta yaa...

hatta buldum evımnette satılıyor 9.90
Ürün Özellikleri hOllywood Fashion Tape
- Dekolte Bandı
Küçücük Bir Dokunuşla Kıyafetlerin Görünümünü Sabitler
Dikiş Yok, Zaman Kaybı Yok Sadece Saniyeler İçinde İşlem Tamam. Şeffaf Kıyafet Bandı, Çift Taraflı Yapışkan Yüzeyi Sayesinde En Zor Anınızda Hep Yanınızda Olacak.
Onunla Gömlek Dekoltelerini Güvenle Kapatabilir, Sütyen Askılarını Gizleyebilir, Strapless Sütyen Ya Da Kıyafetlerinizi Sabitleyebilirsiniz. Ayrıca Eteklerin Diplerini, Yırtmaçları, Yaka Ve Manşetleri Kusursuz Olarak Sabitleyebilirsiniz. Gelinlik Ve Gece Kıyafetlerini Tutturabilirsiniz.
Kumaş Üzerinde Ve Cilt Üzerinde Güvenle Kullanılabilir, Görünmez Ve Güvenlidir. Çift Taraflı Yapışkan Bant Uzun Süreli Sabitlenme Sağlar.
Bir Pakette 25 Adet Şeffaf Kıyafet Bandı Bulunmaktadır.
Hollywood Fashion Tape Dekolte Bandı

ben straplez abıyem ıcın şeffaf çift taraflı band kullanmıstımmm hıcde düşmedi cok ıyı tutmuştu kesınlıkle tavsıye ederımmm için daha rahat eder :) satılıyor özellıkle böyle bandlar gecen bır alısverıs sıtesınde de görmüştüm hatta yaa...

nereye yapıştıracağız ki en üsttarafa mı

bir pakette 25 adet diyor hemde 10 tl hiç birşey olsun birşey ya ben gelinliğimin üstüne taş vs birşey yaptırmak istemiyorum öylece giymek istiyorum çokkk teşşekkür ederim buarada ilgin için canım bunu da alıcam:)

bir pakette 25 adet diyor hemde 10 tl hiç birşey olsun birşey ya ben gelinliğimin üstüne taş vs birşey yaptırmak istemiyorum öylece giymek istiyorum çokkk teşşekkür ederim buarada ilgin için canım bunu da alıcam:)

rica ederım canımmm allah tamamına erdırsınnn bu arada :) vala benım abiyelerrımın cogu böyle olduğu ıcın benım ıcın kurtarıcı oldu umarım senınde ısıne yarar fıyatı cok uygunn.... :) darısı benımde basıma :D :D :D aminn tek derdım bu olsun benımde amiiiiiiiinnnn :D :D :D

rica ederım canımmm allah tamamına erdırsınnn bu arada :) vala benım abiyelerrımın cogu böyle olduğu ıcın benım ıcın kurtarıcı oldu umarım senınde ısıne yarar fıyatı cok uygunn.... :) darısı benımde basıma :D :D :D aminn tek derdım bu olsun benımde amiiiiiiiinnnn :D :D :D

aminn amin kocaman amibaşka tecrübesi olan arkadaşlar yokmu aramızda:((

Benim gelinliğim straplez idi, gelinliğin taş-boncuk işlemeleri dolayısıyla kalıp gibi oluyor öyle ince düşme filan yapmıyor ben bütün gün çok hareketliydim, hiç bir sıkıntı yaşamadım ki düşmesin diye extra birşey de kullanmadığım halde..

Merhaba Arkadaşlar,

canım hiç endişe etme, benim de gelinliğim straplezdi, gayet rahattım,gecenin sonunda ne kayma ne düşme hiçbir sorun yaşamadım.. bağcıklıysa güzelce sıktırırsın kuaförde, herhangi bir sorun çıkmaz. mutluluklar şimdiden ^^

benim gelinliğimde ipli inşallah benimde öyle olur rahat rahat hareket edebilirim çok teşekkür ederimm

benimde straplezdi gelinliğim , hiç sıkıntı yaşamadım kaymadı yani, çok stres yapıyorsan dantel tek kol yaptırabilirsin ,

ama zaten kalıp gibi öyle bi oturuyor ki bel kısmı tutuyor ,

benimde straplezdi gelinliğim , hiç sıkıntı yaşamadım kaymadı yani, çok stres yapıyorsan dantel tek kol yaptırabilirsin ,

ama zaten kalıp gibi öyle bi oturuyor ki bel kısmı tutuyor ,

teşekkür ederim canım inşallah bende yaşamam

kızlar göğsüm küçük olduğu için straplez gelinliğimin altına dolgulu sütyen giyeceğim ben yukardan bakınca sutyenmin ortasını görüyorum. karşıdaki görmez de eğilnce gözkür mü bilemedm. sutyen giyenler ne yaptınız?? dğünüm 8 gün sonra acil cvp bekliyorum kızlar yardımm

Back
X