streç filmle zayıflama

nsn23

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
2
0
16
İstanbul
meraba foruma yeni kayıt oldum forumda bu konuyu aradım ama bulamadım bende careyi yeni konu acmakta buldum bu aralar kulağıma cok geliyor bu muhabet ben armut tipi wucudu olan biriyim ama ne yapsamda basenlerimden kilo veremıyorum bana kuzenim dediki streç sararsan cok terler ve zayıflarsın ama bi hemşire arkadaşımda zararlı dedi lütfen yapan yada bilgisi olan beni aydınlatırmı gercekten etkilimi zararrı varmı şimdiden tşk

zararı olcağını zannetmiyorum. terletiyo sadece. saatlerce tutcak değilsiniz ya. alt tarafı spor yaparken. ben 2007yılında göbeğimden bu şekilde kilo vermiştim. koşu bandında koştum durdum.ama kaç kilo hiç bilmiyorum. şunu söyleyebilirim en zayıf günlerimdi o zamanlar. diyette yapmıştım tabi.

canım merhaba ben spor ıcın b fıte gıdıyorum ve orda bır bayan gecen ay sarıp spor yapmıstı ve cok guzel ıncelmıstı 26 santım gobekten ıncelmıs tı ve bız ınanamadık hepımız boyle olduk resmen ve bu AY DA BASEN BACAKLARINI SARIYO BAKCAZ BAKALALIM NE OLCAK PEKI BEN YAPTIM MI ONU GORUNCE HEVESLENDIM ALDIM STREC FILM USENDIĞİMDEN SARMADIM ZOR GELIYO AMA BENDE YAPIP BIR AN ONCE INCELMEYI ISTIYOM GOZUMUZUN ONUNDE KADIN ERIYIP BITTI RESMEN DENE BENCE CANIMISE YARIYO

hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın?' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.

eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ? topicinden alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…