Stres = Gözde Uçuk ?

choccywhoccydoodah

Nirvana
Pro Üye
19 Kasım 2013
18.833
33.978
798
Merhabalar,
Bu aralar baya stresli bir dönem geçirdim,evvelki günde telefonum bozuldu,bütün numaralarım,fotoğraflarım gitti maalesef(göya buluta yedeklemiştim ama 1 gün boyunca aradım taradım bulamadım ne rehberi ne fotoğrafları) ,ona canım sıkıldı derken,bir kalktım sabah sol gözümde bir sulanma,batma,acı hissi,soluğu doktorda aldım. Doktorun gözümü muayene ederken ilk sorduğu soru,"stresli bir tip misiniz"oldu zira çıkan uçukmuş gözümde. Şu an gözüm bandajlı,başımın sol tarafındaki zonklama ile yazıyorum bu satırları size.
Doktordan çıktım hala "stresli bir tip misiniz"sorusu dönüyor kafamda. Sorguluyorum,öyle bakıyorum,böyle düşünüyorum derken,farkettiğim sinirlenme eşiğimin baya aşağılarda olduğu bu aralar.
Çok çabuk sinirlenmeye başladım,otokontrolümü kaybetmiyorum,kimseyi kırmamaya gayret ediyorum ama kendime yapıyorum belli ki.
Bu sene çok ciddi sorunlar yaşadık,eşimin hastalanması vb. bu sebeple biraz gergin olduğumu biliyorum,normalde boşver diyebilen,hatta fazla sakin biriydim ama şimdi bambaşka bir boyuttayım.
Bugün gözde uçuk çıktı,yarın bambaşka birşeyler olabilir diye korkuyor ve soruyorum,
Sinirlenmemek,sakin kalmak adına yaptığınız,bana iyi geliyor,deşarj oluyorum,rahatım,huzurluyum dediğiniz yöntemleriniz var mı?

Son düzenleme:
Back