Stres oldum acill tecrubelilerden yardim ;(

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.999
7.205
398
Kizlar ben kesemi ilk 4+4 te gordum 2,52 mm idi. Bugun 5+5 te yine kontrole gittik kesem 11 mm olmus ama embriyoyu goremedik.
Su an alti haftalik ultrasonla sat uyumlu doktora sordum ....
Haftaya yine gel dedi ama ben uc hafya sonra gitcem yine goremezsem diye strese girmek istemiyom.
Gebelik rahimde , dis gebelik degil demisti ayrica...
Ultrasonu da ekliyom sizce normal mi bu durum????

Eklentiler

• IMG_20150825_172443.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 102
Embriyoyu 6+2 de görmüştük biz.Stres yapmayın,biraz daha zamanı var.

Embriyo kese 20 mm iken görülür diye biliyorum

Emriyo için daha çok erken biz 8. haftada görmüştük
bende 3 hafta sonra gıdecegım o zaman 8 bıtıp 9. un ıcınde olacagım.. henuz kalp atısı falanda duymadık sadece kesemız gelısmıs oncekı haftaya gore..
bu kadar ayrıntısı oldugunu bılmıyordum gebelık surecının ...

kalp atışı daha duyulmazki daha keseye embriyo yerleşmemiş :) biz bir an önce görmek ve duymak istiyoruz ama bebişler anca yerleşiyor :)

kalp atışı daha duyulmazki daha keseye embriyo yerleşmemiş :) biz bir an önce görmek ve duymak istiyoruz ama bebişler anca yerleşiyor :)
bazıları bu haftalarda duyuyormuş, su a ıs yerınde 3 hamısız ıkımız yenı bırı su an 5-6 aylık o duymus mesela ,nettede genelde bulundugumuz hafta kalp atısları baslar ama bazen 12. haftaya kadar duyamayabılırsınız yazıyor gebelıkle ılgılı sıtelerde...
insan bir an önce görmek ve duymak istiyor, biliyorsunuz doktorlarda kalp atısını duymadan geeblığı var saymıyor...

canım bulantın yoksa doktora gıdene kadar gunde 1 muz ve 1 yumurta ye acayıp geliştiriyo bebegı benımde gebelıgın başında oyleydı hatta kesem bıle kucuktu yumurta ve muzla 1 hafta sonra gıttıgımde buyuk fark vardı

bu sabah muz yedıydım severım de cokk

ona devam edeyım barı ...

yumurtayı haftasonu kahvaltılarında tuketıyorum...ama haftaıcı pek tuketemıyorum,iş dolayısıyla evde kahvaltı yapamıyorum cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…