- 23 Ocak 2022
- 258
- 57
- 48
Arkadaşlar şu konuda içimi rahatlatabilir misiniz?
Hamile kalmaya çalısıyorum denemeler yapıyorum ama şu ara hayatım stres bombardımanı ailevi sorunlar vs derken vucudumda sürekli stres var ve atamıyorum. Evet geceleri uyumama engel bir stres değil ama açıkcası stresten hamile kalamaz bir durum olur diye stresi atmaya çalıştıkça daha çok stres oluyorum
yani biliyorum kendimi rahat bırakmam lazım ama bırakamıyorum bir türlü . Stres yapmamaya çalışmak daha çok tetikliyor malesef sonra diyorum ne stresli kötü zamanlarında hamile oldugunu öğrenen kadınlarımız var . Ne rahat dönemlerinde hamile kalamayan kadınlarımızda var. Bu Allahın nasibi ne yaparsan yap bu böyle diyip kendimi rahatlatmata çalısıyorum :) ama sizlerdende duymam gereken öğütler var oyüzden buraya yazmak istedim :) Stres yapma demeyin lütfen öyle diyince geçmiyor çünkü 
Hamile kalmaya çalısıyorum denemeler yapıyorum ama şu ara hayatım stres bombardımanı ailevi sorunlar vs derken vucudumda sürekli stres var ve atamıyorum. Evet geceleri uyumama engel bir stres değil ama açıkcası stresten hamile kalamaz bir durum olur diye stresi atmaya çalıştıkça daha çok stres oluyorum