HaklisinizSiz arayın eşinizi de zorlamayin . Eşim bayramlarda bazı akrabalarımi sevmez haklı olarak onları aramaz ben ararım bayramlasirim napiyim şimdi bunu stres mi yapiyim :) siz arayın
Evet bende oyle dusunuyorum ama esim olanlari unutmuyo buda uzuluyorum haliyle eskisi gibi olalim demiyorum gorevimizi yapalim yeter ama olmuyo ayri is nedniylede bosluk yoktu bu gun onemli seyler hallattikBen bu tür konularda çok katıyım. Allah korusun sizin anneniz vefat etse ve kaynınızla eltiniz cenazeye gelmese ne düşünürdünüz?
Ölüm anında egolar kalkar, ölüm bu ve bizler de o musalla taşına yatacağız, unutmayalım!
İyi de siz kardeşinizin kaynanasıyla mı kavga ettiniz de unutmuyor? Gidin orda akrabalara baş sağlığı dileyin. Bir anne gitmiş bu dünyadan. Kardeşinizin eşi ne de üzgündür.Evet bende oyle dusunuyorum ama esim olanlari unutmuyo buda uzuluyorum haliyle eskisi gibi olalim demiyorum gorevimizi yapalim yeter ama olmuyo ayri is nedniylede bosluk yoktu bu gun onemli seyler hallattik
eşi aramıyor kadın napsin bu sebepten dolayı tartışmaya köyü olmaya ne gerek var katı olmakla ne alakası var adam söz dinlemiyorBen bu tür konularda çok katıyım. Allah korusun sizin anneniz vefat etse ve kaynınızla eltiniz cenazeye gelmese ne düşünürdünüz?
Ölüm anında egolar kalkar, ölüm bu ve bizler de o musalla taşına yatacağız, unutmayalım!
İşte eşine böyle anlatabilir. Kötü olsun mu diyorum? Empati yaptırsın bu kadar. Siz kendinizi aynı duruma koyun, mahçup olmaz mıydınız?eşi aramıyor kadın napsin bu sebepten dolayı tartışmaya köyü olmaya ne gerek var katı olmakla ne alakası var adam söz dinlemiyor
Aksine cok merhmmetlidir ama zaten onlar beni saymiyi herkese haber kendilri verdiler biz niye onlar saymadi diyo biz annemden duyduk zaten diger kardesimi kendiler aramisİyi de siz kardeşinizin kaynanasıyla mı kavga ettiniz de unutmuyor? Gidin orda akrabalara baş sağlığı dileyin. Bir anne gitmiş bu dünyadan. Kardeşinizin eşi ne de üzgündür.
Merhametsiz insanla asla yaşayamam. Allah kalbine merhamet versin ne diyeyim.
Boşverin o zaman. Nasıl istiyorsa öyle yapsın.Aksine cok merhmmetlidir ama zaten onlar beni saymiyi herkese haber kendilri verdiler biz niye onlar saymadi diyo biz annemden duyduk zaten diger kardesimi kendiler aramis
Ben genede ariycam en azindan bunu yapiyim gerisini saldim zaten su akar yolunu bulurBoşverin o zaman. Nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Hayır canım anlıyorum sizi haklısınız ama adam anlamıyor baş sağlığına gitmeyen bir insan empati kurmasini beklemek yanlış :) saygı ve sevgiyle hoşça kalİşte eşine böyle anlatabilir. Kötü olsun mu diyorum? Empati yaptırsın bu kadar. Siz kendinizi aynı duruma koyun, mahçup olmaz mıydınız?
Neyse herkes benimle aynı düşünemez. Kolay gele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?