stres :(

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
dislerimi sıkıyorum. ileri seviyede. baska bir cok sıkıntı veriyor stres bana. ota cope stres olan biriyim. akupunktur dusunmeye basladim. stres icin akupunktur yaptiran oldu mu

onun icin tedavi goruyorum. ama kesin cozum degil. stres baska hastalıkların da sebebi. stresi azaltmak istiyorum. bunun icin akupunktur yaptiran var mi.

dislerimi sıkıyorum. ileri seviyede. baska bir cok sıkıntı veriyor stres bana. ota cope stres olan biriyim. akupunktur dusunmeye basladim. stres icin akupunktur yaptiran oldu mu

arkadaşım gitti ama pek işe yaramadı onda...
stresle başa çıkma yollarını öğrenin uygulayın...
kalıcı çözümlerle ilerleyin...
terapi falan alın...
stres düşünce yapısı ile alakalı olarak salgılanıyor çoğu zaman...
düşünce stilinizi değiştirmeye yönelik terapiler alabilirsiniz...

inanın fırsatım olsa ben gidecem yani terapiye..
ben de stresliyimdir..

Benimde dişlerim kırılıyor artık sıkmaktan , dişlerimi yaptırıyorum şu an . Ayrıca ülser gastrit ne ararsan var , sıkıntı stres mideye vuruyor malum . Vallahi kafamı kesip bi kenara koyasım geliyor gibi , hiç bişey düşünmem ozaman zaten . Offf...

Dis sikma ileri duzeyde bende de var. Plak kullaniyorum ama psikolojik olarak cozmedikce kurtulamıyorsunuz. Hacamat yaptirmistim lisa sureli ise yaramisti

Akapunktur değil botox yapılıyor ,çene kaslarına,
Arkadaşım yaptırdı sonuç gayet güzel

Valla çözümü varsa ben de şurada bekleyeyim. Öğrenirim.

Dis sikma ileri duzeyde bende de var. Plak kullaniyorum ama psikolojik olarak cozmedikce kurtulamıyorsunuz. Hacamat yaptirmistim lisa sureli ise yaramisti
cene botoksu yaptiracaktim. botoks olacak kadar kaslarim kotu durumda degilmis. plaga devam yine. plagimi degistirdiler sadece. iki ayri dis hekimi gordu beni ikisi de disini sıkıyormuş. birisi ben de plak kullaniyorum hayat boyu kullanmak gerekebilir dedi :(

Akapunktur değil botox yapılıyor ,çene kaslarına,
Arkadaşım yaptırdı sonuç gayet güzel

dis sıkmayı örnek olarak verdim onun cozumu icin gidiyorum. dis sıkma disinda carpintim falan da var ornegin. yada egzamam . egzamanin da kaynagi stres sanirim.

akupunkturla zayiflayanlar falan var onlari duydum ama stres icin giden oldu mu. faydasi var mi.

veya alternatif baska stresin cozum yolunu bulanlar var mi onun icin actim konuyu daha cok.

hacamat yaptiranlar memnun genelde ama korkuyorum ondan ya. bir kez yaptirmak istemistim ama korkup vazgecmistim.

arkadaşım gitti ama pek işe yaramadı onda...
stresle başa çıkma yollarını öğrenin uygulayın...
kalıcı çözümlerle ilerleyin...
terapi falan alın...
stres düşünce yapısı ile alakalı olarak salgılanıyor çoğu zaman...
düşünce stilinizi değiştirmeye yönelik terapiler alabilirsiniz...

inanın fırsatım olsa ben gidecem yani terapiye..
ben de stresliyimdir..
seansi 400-500 oluyor genelde iyi doktorlarin yada psikologlarin. valla o kadar param olsa rahatlatacak tonla sey bulurum kendime :) her haftasonu yakin yerlere kafa dinlemeye gitmek bile yeter belki de.
devlete gitsem de genelde antidepresan veriyorlar. su an emziriyorum o yuzden henuz gitmedim. belediyenin psikologlari var aslinda. randevu bulmak biraz zor. bulsam aslinda onun da faydasi olabilir belki.

arkadasim bir yil terapo aldi cok da memnun kaldi. ama dediğim gibi fiyatlar beni asiyor. 1 kez gidilmiyor ki. ayda en az 2 kere gideceksin ve uzun zaman gideceksin.

spor yapmak stresle savas yollarindan biri , ben gergin hissettigimde kosu bandinda yürüyorum ter attikca iyi geliyor , keske düzenli hale getirebilsem ama su aralar cok tembelim. sporu deneyin :)

spor yapmak stresle savas yollarindan biri , ben gergin hissettigimde kosu bandinda yürüyorum ter attikca iyi geliyor , keske düzenli hale getirebilsem ama su aralar cok tembelim. sporu deneyin :)

Spor gerçekten pamuk gibi yapıyor insanı. Yüzme, tenis, basket , plates favorilerim

seansi 400-500 oluyor genelde iyi doktorlarin yada psikologlarin. valla o kadar param olsa rahatlatacak tonla sey bulurum kendime :) her haftasonu yakin yerlere kafa dinlemeye gitmek bile yeter belki de.
devlete gitsem de genelde antidepresan veriyorlar. su an emziriyorum o yuzden henuz gitmedim. belediyenin psikologlari var aslinda. randevu bulmak biraz zor. bulsam aslinda onun da faydasi olabilir belki.

arkadasim bir yil terapo aldi cok da memnun kaldi. ama dediğim gibi fiyatlar beni asiyor. 1 kez gidilmiyor ki. ayda en az 2 kere gideceksin ve uzun zaman gideceksin.
Psikologlar ve terapistler ilaç yazmaz yetkileri yok psikiyatri uzmanları ilaç reçete eder...
Psikologlar devlette de var sanırım...
Bi arastirin belki ilinizdeki hastanelerde vardır.

Spor gerçekten pamuk gibi yapıyor insanı. Yüzme, tenis, basket , plates favorilerim
ya ben sadece cok gergin oldugumda yapiyorum ve cidden iyi geldigini de biliyorum , benim derdim de rutine dönüstürmemek. bir türlü motive edemiyorum kendimi ki kilolarimda var vermek istedigim ama yok iste sadece gerginken , oda yaptigimda saatlerce yapabilirim kondisyonum var motivasyonum yok. keske su icimdeki tembeli öldürebilsem , en iyi ilac aslinda spor :işsiz:

dis sıkmayı örnek olarak verdim onun cozumu icin gidiyorum. dis sıkma disinda carpintim falan da var ornegin. yada egzamam . egzamanin da kaynagi stres sanirim.

akupunkturla zayiflayanlar falan var onlari duydum ama stres icin giden oldu mu. faydasi var mi.

veya alternatif baska stresin cozum yolunu bulanlar var mi onun icin actim konuyu daha cok.
Kansızlık belirtisi bunlar aynı zamanda ,çapıntı döküntü ,stres endişe gitmediyseniz önce dahiliyeye gidin ,akapunktur çok uzun bir süreç stres için çokda etkili olacağını sanmıyorum oluşu stres çünkü iğne var olayda

Back
X