Canımm vakit buldukça girip günlüğüne yazmaya çalışacağım ben seni çok iyi anlıyorum bütün kadınlar zayıf ve mutlu olsunlar biz bunu hak ediyoruz
Şimdi canım iki ayda verilir mi verilir 10 kilo zaten ilk kilolar ödemden gidiyor yalnız yeme alışkanlıkları her türlü davranış biçimi gibi (sürekli insanlara bağırarak konuşmak gibi) yavaş yavaş değişiyor sindire sindire bu nedenle sabır sabır kendini strese sokma iki ayda bu kadar kilo vermeliyim diye unutma stres istemiyoruz hayatımızda
İyi haber canım sen nişana kadar 7 kilo versen bile dünyanın en fit kadını hissedeceksin kendini nişanında
işte bu da kadın psikolojisi çünkü kilo vermeye başladın çünkü herşey kontrolün altında çünkü sen bu işi beceriyorsun yarınlaradan ümitlisin
Bazen giden 100 gr a seviniyoruz veya kilo almadığımıza havalara uçabiliyoruz düşün kaldı ki 7 kiloya sevinmiycez
Demem o ki canım realist hedefler koy ve kendine her ne olursa olsun iyi davran
Her şey iyi giderken kendini sevmek çok kolay canım asıl başarı bazı şeyler yolunda gitmediği halde yaşama sevincini kaybetmemek kendine iyi davranmak kendini sevmek her şey yolunda giderken herkes çok iyi..
Canım terapistinin dediği şeylere katılmıyorum ömrün boyunca diyet olmaz diyormuş ya
Beslenmeden hiç anlamıyor senin terapist
Canım öncelikle bizi şişmanlatan bizim denyoluğumuz dengesizliğimiz olduğunu düşünmüyorum
Lanet olası gıda sektörünün fabrikalarında laboratuvarlarında milyon dolarlar harcayarak insanları nasıl bağımlı yaparız diye ürettikleri gıda bozuntularının yüzüne olduğunu düşünüyorum
Dondurma kola kingli menüler Mısır gevrekleri benim için gıda/mama değil ancak Ç Ö P olabilir
Eğer sen de sabah omletlere aromalı kaliteli ne kahvelere var şekersiz sütsüz enfes tadı olan üstelik iştah kesen, H. Cevizi sularına, H. Cevizine, guacamoleye alışsan
Öğle ızgara okyanus/deniz balığına şöyle yağlı bir levrek oh mis yanına sebzelerine salatalarına envai çeşit baharatlı
Akşamına manda mozzarella na koyun yoğurduna alışsan 85% lik kakaosu envai çeşit ülkelerden gelen bitter çikolatalara alışsan
Şöyle cildinin parıl parıl parladığına zihninin berraklaştığına şahit olsan yemekten sonra uykulu hal değilde hala cin gibi kalabildiğine görsen geceleri az uykuylada çok dinç kaldığını görsen bu ara iğne ipliğe döndüğünü görsen bağırsaklarının mutlu senin mutlu olduğunu görsen protein sayesinde hiç iştah tatlı krizi kalmadığını görsen kendini hiç diyet yapıyor gibi hissetmiyceksin
Şimdi canım çöp yememek mi 'diyet' yoksa adam gibi beslenmek mi 'diyet'? Hangisi diyet ben 'diyet' kelimesine çok karşıyım
Bana aaa hala mı diyet yapıyorsun diyene zaten geçiresim geliyor
Canım aklım fikrim diyette diyorsun ya iyiki öyle
Bak ben bir yerde okudum vücut ne kilo almayı seviyormuş ne kilo vermeyi stabil kalmak istiyormuş dolayısıyla sen kilo almaya başlayınca bak karnın ağrıyor sindirim sistemi isyan ediyor tabi ki mutsuz olunuyorsun vücüdün ve ruhun dolayısıyla bu mutsuzluk durumunu değiştirmek için aklın fikrin çözüm arayışında bu birinci neden
İkincisi de canım yeme ihtiyacı her gün bir kaç kere karşımıza çıkan içimizde olan bir ihtiyaç bir duygu bizde düşünen varlıklar inanlar olduğumuz için tabi ki neyi ne zaman ne kadar yiyeceğimizi düşüneceğiz düşünmediğimiz zaman çıkıyor Zaten sorunlar aaa acıktım haydi hamburgerciye aaa midem kazındı haydı benzin istasyonundan kraker alayım benzin istasyonu ne alakaysa artık oralarda niye yemek satıyorlar biz niye buralardan karın doyuruyoruz manyal mıyız bu sadece bir misal
biz insanız düşünen varlıklarız iyi düşünmemiz lazım bu nedenle şakın 'diyet' düşünmeyi bırakma hiç

rast gele beslenme mutluluğun için çabala canım bından normal bir şey yok
Bir adriana Lima hiç diyet düşünmediğinden rast gele beslendiğinden mi sence o kadar fit yoksa aksine her Allah'ın günü spor yaptığından mı her gün bir galon su içtiğinden mi disiplini yüzüne mi öyle fit ..
Bu işler böyle canım ne kadar emek o kadar yemek ne kadar az emek o kadar az yemek
Canım senin önce karbonhidrat bağımlığından kurtulman lazım bunda kurtulunca herşey o kadar kolay olacak ki iştah kontrolü hiç sorun olmıycak senin için tatlı krizi olmıycak yemek vaktim geldi bir şeyler yemem lazım diye zorluycaksın kendini
Canım senin muhtemelen İngilizcen vardır Gary Taubes un internette pdf kitapları var videoları var YouTube da bunlara gömül diyorum harikalar

bir güzel beynini yıka

oradan yönetiyoruz her şeyi çünkü kökten çözüm olsun
Kızlar hepinizi seviyorum Herkese iyi günler