• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresi yok eden elbise üretildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
1019006489.jpg

Stresi yok eden elbise üretildi
© Fotoğraf: vollebak.com

15:46 13.11.2015URL'yi kısaltın

İngiliz Vollebak firması, Baker Miller Pembesi Kapüşonlu bluz (Baker Miller Pink Hoodie) adını verdikleri, istenilen her an stresten arınma imkânı veren fermuarlı bir giysi üretti.

Baştan aşağı çekilebilen fermuarın kapanmasıyla birlikle kişinin görüş alanında soluk pembe renkte bir karartı oluşuyor. Kalp atışlarının yavaşlatılması için tasarlanmış bluzun yüz kısmındaki ağ tasarımı, ayrıca soluk alıp verme hızını da düşürüyor. Bu arada tasarımcıların açıklamasına göre, bluz içinde dinletilen ‘pembe ses’ adı verilen müzik ile kullanıcının meditatif bir aşamaya geçmesi sağlanıyor.

'MACERA SPORLARI VE YOLCULUKLAR İÇİN GELİŞTİRİLDİ'

Vollebak’ın internet sitesinden yapılan açıklamada, ürünün ‘sakin olma becerisinin’ başarının anahtarı olduğu macera sporları ve yolculuklar için tasarlandığı ifade edildi.

Bu arada bluzun tasarımında Amerikan Biyososyal Araştırmalar Enstitüsü Yaşam Bilimleri Bölüm Başkanı Aleksandr Schauss’un 1970 ile 1980’li yıllarda yaptığı deneylerden elde ettiği bulguların kaynak alındığı belirtildi. Schauss, bir dizi deneyin sonucunda 15 dakika boyunca ‘Baker Miller Pembesi’ne maruz kalan mahkumların saldırgan davranışlardan kurtulduğu sonucuna varmıştı.

http://tr.sputniknews.com/avrupa/20151113/1019006568/stres-elbise.html#ixzz3rPVaMiMK

Ben bunu giyersem strese girerim asıl:KK14: bu ne böyle kumaş değil ki nefes alsın, suni deri gibi birşey, terletir, hava aldırmaz, offf boğulurum içinde, ben son ses hareketli Müzikle gayet stressizim zaten:KK59:

kıyafet bana şunu düşünüdürdü stresten uzak durmanın tek yolu dışarıyla bağlantıyı kesmek :KK70: yüzümüzü gözümüzü kapatan bir kıyafet sonuçta görünüşte :KK70:

Tabii ya , %100 izolasyon = 0 (Sıfır) stres :KK48:

acilen edinmem gerek yoksa bu sıralar elimden bir kaza çıkabilir

Bu elbiseyi giyersem stresten kurtulurmuyum bilmem ama daralmaktan giderim gibi ondan sonrası zaten sıfır stres

Stres hormonsal ve psikolojik bir şey. Üstüne giyilen şey bunu yok ediyorsa Allah bilir kaç tane hastalığa davetiye çıkarıyor ileride şu an adını dahi bilmediğimiz kaç hastalık...
Kanser bile nezle gibi oldu artık. Ben bu teknoloji ürünlerinden inanılmaz korkuyorum.

Back
X