- Konu Sahibi cengelliigne
Arkadaslar bu aralar yardiminiza ihtiyacim var. 1aydir epey stresli bir donem yasadim. Is degisikligi, ise basladigim gibi yasanan mesailer,ortama alisma, isi ogrenmeye calisma derken epey zor oldu benim icin. Cok stresli ve herseyi buyuten biriyim malesef. Kendime zaman tanimadan ya yapamazsam, ya ogrenemezsem,ya benden memnun kalmazlarsa, ya mesailer surekli olursa bunlari dusune dusune kendi sagligimi etkilemeye basladim. Is yerinde olanlari evime cok yansittigim icin esim de rahatsiz olmaya basladi.. bir de haftaici evde is yapamadigim icin isler haftasonuna kaliyor. Haftasonlari gezmek istiyorum ama gezersem evdeki isler bitmiyor, evde kalip is yaparsam kendimi iyice bunalmis ve cok monoton hissediyorum. Ne yapsam memnun olamama gibi bir durum olustu.. neyse simdi biraz yoluna girmeye baslayacak umarim ama 2-3 haftadir kalbimde carpinti sikayeti basladi. Durup dururken kalbim cok sesli ve hizli atiyormus gibi hissediyorum. Bunun icin dahiliyeye mi psikiyatriste mi gitmeliyim? Bana ne gibi onerilerde bulunabilirsiniz.aranizda buna benzer seyler yasayan var mi