- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi delight521
-
Bazen ben de sizin gibi düşünceler içerisinde boğuluyorum tavana bakıp duruyorum. Bazen de stresle baş edecek gücü kendimde buluyorum. Zihnimin içinde birçok düşünce dolanıyor ve beni rahatsız ediyor , bu düşünceler kontrolsüz bir şekilde oluşuyor. Geçmişi değiştirmek elimizde değil. Daha önce yaşadığımız şeyler kontrolümüzde değil. Fakat şu an kontrolümüzde olan bazı şeyler var. Stresimi yönetebilmek için sakinleştirici müzikler dinliyorum, yaşadıklarımı hislerimi bazen günlüğe yazıyorum, kısa mesafeli de olsa yürüyüş yapmaya gayret gösteriyorum, komedi filmi izlemek,minnoş kedime sarılmak ve onunla konuşmak çok iyi geliyor bana. Her zaman iyi hissetmek zorunda değiliz. Hayatta her duygu var. Ama bu duygular geçici bir misafir. Elinizden geldiğince evde boşta kalmamaya çalışın, yeni hobiler edinin, arkadaşlarınızla görüşün.Kızlar stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?Benim artık vücumda ara ara kırmızılıklar çıkmaya başladı stresten.Yapamıyorum eskiden başa çıkardım.Sürekli aklıma bir şeyler geliyor.Düşünüyorum,kendimi yoruyorum.Bazen bu iyi geliyor ders çıkarıyorum ama genelde hep kendimi üzüyorum.Ne yaptıysam düzelmiyor hep kendimi sıkacak bir şey buluyorum.Bazen cidden kendimi kaldıramıyorum.Eskiden yaptığım şuan pişman olduğum şeyleri düşünüp kendime kızıyorum.Olan oldu ders çıkardım ama ya karşıma çıkarsa diye düşünüyorum.Bu arada öyle büyük şeyler değil.Haksız olduğumdan değil salak ve saf olduğumdan hep hatalarım.Siz nasıl bu tarz şeylerle başa çıkıyorsunuz.Cidden merak ediyorum
Kızlar stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?Benim artık vücumda ara ara kırmızılıklar çıkmaya başladı stresten.Yapamıyorum eskiden başa çıkardım.Sürekli aklıma bir şeyler geliyor.Düşünüyorum,kendimi yoruyorum.Bazen bu iyi geliyor ders çıkarıyorum ama genelde hep kendimi üzüyorum.Ne yaptıysam düzelmiyor hep kendimi sıkacak bir şey buluyorum.Bazen cidden kendimi kaldıramıyorum.Eskiden yaptığım şuan pişman olduğum şeyleri düşünüp kendime kızıyorum.Olan oldu ders çıkardım ama ya karşıma çıkarsa diye düşünüyorum.Bu arada öyle büyük şeyler değil.Haksız olduğumdan değil salak ve saf olduğumdan hep hatalarım.Siz nasıl bu tarz şeylerle başa çıkıyorsunuz.Cidden merak ediyorum
Ben başa çıkamıyorumKızlar stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?Benim artık vücumda ara ara kırmızılıklar çıkmaya başladı stresten.Yapamıyorum eskiden başa çıkardım.Sürekli aklıma bir şeyler geliyor.Düşünüyorum,kendimi yoruyorum.Bazen bu iyi geliyor ders çıkarıyorum ama genelde hep kendimi üzüyorum.Ne yaptıysam düzelmiyor hep kendimi sıkacak bir şey buluyorum.Bazen cidden kendimi kaldıramıyorum.Eskiden yaptığım şuan pişman olduğum şeyleri düşünüp kendime kızıyorum.Olan oldu ders çıkardım ama ya karşıma çıkarsa diye düşünüyorum.Bu arada öyle büyük şeyler değil.Haksız olduğumdan değil salak ve saf olduğumdan hep hatalarım.Siz nasıl bu tarz şeylerle başa çıkıyorsunuz.Cidden merak ediyorum
Benim de kaşıntılarım oluyor strese bağlı olduğuna inanmak zor ama oluyor sanırım kaşısam iyice egzanaya dönecek kaşımamaya çalışıyorum güneşten falan artıyor özellikle göğüs kafesi meme üstü boyna kadar el üstleri ve bacak kaval kemikleri hep ince derilerin olduğu yerler hassas olan yerler yaniBen başa çıkamıyorumegzama, ürtiker ve uykusuzluk olarak taşıyorum
Ben geçenlerde de yazmıştım Allah’a güveniyorum diyorum Allah tan daha mi iyi bilicem vardır bir bildiği diyorum ve stresim hemen azalıyor. Hatırlamam iyi oldu bu aralar eşime aşırı gıcık oluyordum yine öyle demem lazım.Kızlar stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?Benim artık vücumda ara ara kırmızılıklar çıkmaya başladı stresten.Yapamıyorum eskiden başa çıkardım.Sürekli aklıma bir şeyler geliyor.Düşünüyorum,kendimi yoruyorum.Bazen bu iyi geliyor ders çıkarıyorum ama genelde hep kendimi üzüyorum.Ne yaptıysam düzelmiyor hep kendimi sıkacak bir şey buluyorum.Bazen cidden kendimi kaldıramıyorum.Eskiden yaptığım şuan pişman olduğum şeyleri düşünüp kendime kızıyorum.Olan oldu ders çıkardım ama ya karşıma çıkarsa diye düşünüyorum.Bu arada öyle büyük şeyler değil.Haksız olduğumdan değil salak ve saf olduğumdan hep hatalarım.Siz nasıl bu tarz şeylerle başa çıkıyorsunuz.Cidden merak ediyorum
Benim ayağımın tam ortasında bir nokta bar kaşıntısı ne yapsam gideremiyum, ara ara öyle bir çoşuyor ki iş yerinde kıvranıyorum resmen. Neyse ki sürekli olmuyorBenim de kaşıntılarım oluyor strese bağlı olduğuna inanmak zor ama oluyor sanırım kaşısam iyice egzanaya dönecek kaşımamaya çalışıyorum güneşten falan artıyor özellikle göğüs kafesi meme üstü boyna kadar el üstleri ve bacak kaval kemikleri hep ince derilerin olduğu yerler hassas olan yerler yani