• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresle hamile kalan

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayeni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayeni

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
49
20
8
31
Merhaba herkese. Bir şeyi çok merak ediyorum. Stres yüzünden hamile kalamadığımı düşünüyorum ama çok stresliydim, kafama da taktım ama hamile de kaldım diyen var mı?😔

Merhaba herkese. Bir şeyi çok merak ediyorum. Stres yüzünden hamile kalamadığımı düşünüyorum ama çok stresliydim, kafama da taktım ama hamile de kaldım diyen var mı?😔
Stresi nasıl kullandığınız önemli olan.
İyi şekilde kullanırsanız stres motivasyon da sağlayan bir şeye dönüşüyor.
Kadın doğum muayesine gittiğimde doktor muayene etti ve sadece bence bir an önce tüp bebeğe başvurmalısın dedi.
Çok üzüldüm o an yine bi seçenek olarak değerlendireyim dedim ama her düşündüğümde moralim bozuluyordu.
Birkaç gün araştırdım, doktor sordum nasıl yaparım diye düşündüm ama yok hazır hissetmiyordum.
O hafta eşimle daha fazla birliktelik denedik her yumurtlama döneminde panikti varikosel ameliyatı da yaptırmıştı.
Ben akışına bırakacağım dedim Allah'ın izniyle kendiliğinden olması için uğraşacağım bir süre dedim.
Çok sükür o hafta hamile kaldım 🌸🧿
Kendinizi üzmeden motive bir şekilde deneyin Allah'ın izniyle bebek beklersiniz siz de inşallah. 🤲 ve sahiden dileyen herkes 🤲 🌸

Son düzenleme:
Stresi nasıl kullandığınız önemli olan.
İyi şekilde kullanırsanız stres motivasyon da sağlayan bir şeye dönüşüyor.
Kadın doğum muayesine gittiğimde doktor muayene etti ve sadece bence bir an önce tüp bebeğe başvurmalısın dedi.
Çok üzüldüm o an yine bi seçenek olarak değerlendireyim dedim ama her düşündüğümde moralim bozuluyordu.
Birkaç gün araştırdım, doktor sordum nasıl yaparım diye düşündüm ama yok hazır hissetmiyordum.
O hafta eşimle daha fazla birliktelik denedik her yumurtlama döneminde panikti varikosel ameliyatı da yaptırmıştı.
Ben akışına bırakacağım dedim Allah'ın izniyle kendiliğinden olması için uğraşacağım bir süre dedim.
Çok sükür o hafta hamile kaldım 🌸🧿
Kendinizi üzmeden motive bir şekilde deneyin Allah'ın izniyle bebek beklersiniz siz de inşallah. 🤲 ve sahiden dileyen herkes 🤲 🌸
Çok teşekkür ederim. Size ve ailenize mutluluk dilerim. Ama nasıl artık kafaya takmayacağım evresine gelebilirim bilemiyorum 😔

Çok teşekkür ederim. Size ve ailenize mutluluk dilerim. Ama nasıl artık kafaya takmayacağım evresine gelebilirim bilemiyorum 😔
Amin çok teşekkürler.
Allahtan umut kesilmez deyin daha sonra kendinize de güvenin 😊

Hayır stress sperm ile yumurtanın buluşmasını engellemez

Ben 6 ay bekledim doktor pcostan şüphelendi birkaç doktora gittim hormonlarım normal çıktı 6.ay gebe kaldım bende panik hastasıyım anksiyete de var aslında doktora görünüp beklemek doğru zamanı değerlendirmek yeterli ben diyorum boşuna panik yapmışım sizde akışa bırakın vakti geldiğinde olacak allahın izniyle

Back
X