Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stresi nasıl kullandığınız önemli olan.Merhaba herkese. Bir şeyi çok merak ediyorum. Stres yüzünden hamile kalamadığımı düşünüyorum ama çok stresliydim, kafama da taktım ama hamile de kaldım diyen var mı?![]()
Çok teşekkür ederim. Size ve ailenize mutluluk dilerim. Ama nasıl artık kafaya takmayacağım evresine gelebilirim bilemiyorumStresi nasıl kullandığınız önemli olan.
İyi şekilde kullanırsanız stres motivasyon da sağlayan bir şeye dönüşüyor.
Kadın doğum muayesine gittiğimde doktor muayene etti ve sadece bence bir an önce tüp bebeğe başvurmalısın dedi.
Çok üzüldüm o an yine bi seçenek olarak değerlendireyim dedim ama her düşündüğümde moralim bozuluyordu.
Birkaç gün araştırdım, doktor sordum nasıl yaparım diye düşündüm ama yok hazır hissetmiyordum.
O hafta eşimle daha fazla birliktelik denedik her yumurtlama döneminde panikti varikosel ameliyatı da yaptırmıştı.
Ben akışına bırakacağım dedim Allah'ın izniyle kendiliğinden olması için uğraşacağım bir süre dedim.
Çok sükür o hafta hamile kaldım
Kendinizi üzmeden motive bir şekilde deneyin Allah'ın izniyle bebek beklersiniz siz de inşallah.ve sahiden dileyen herkes
![]()
![]()
Orası öyle ama 1 buçuk yıl hiçbir sorun yokken gebe kalamayınca insan stres oluyorHamile kalmak en stressiz olanı. Sonrasında ne stresler var bir bilsen. Akışına bırak.
Amin çok teşekkürler.Çok teşekkür ederim. Size ve ailenize mutluluk dilerim. Ama nasıl artık kafaya takmayacağım evresine gelebilirim bilemiyorum![]()
Evet ama acaba stres hormonu sperm ve yumurta kalitesini mi düşürdüğü için döllenme olmuyorHayır stress sperm ile yumurtanın buluşmasını engellemez
Hayır stress çok basit bir etken. İnsanlar uyuşturucu kullanırken doğuruyor düşünün.Evet ama acaba stres hormonu sperm ve yumurta kalitesini mi düşürdüğü için döllenme olmuyor
O da doğru. O zaman gerçekten de bir şeyleri yanlış yapıyoruz ya da zamanı varHayır stress çok basit bir etken. İnsanlar uyuşturucu kullanırken doğuruyor düşünün.
Ben 6 ay bekledim doktor pcostan şüphelendi birkaç doktora gittim hormonlarım normal çıktı 6.ay gebe kaldım bende panik hastasıyım anksiyete de var aslında doktora görünüp beklemek doğru zamanı değerlendirmek yeterli ben diyorum boşuna panik yapmışım sizde akışa bırakın vakti geldiğinde olacak allahın izniyleMerhaba herkese. Bir şeyi çok merak ediyorum. Stres yüzünden hamile kalamadığımı düşünüyorum ama çok stresliydim, kafama da taktım ama hamile de kaldım diyen var mı?![]()