Stresli, takıntılı, kuruntu yapan biriyim

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
30
İzmir
Merhaba,

Eskiden Universiteye hazirlanirken, yani hayatımın belki de en onemli donum noktasında bile bu kadar takıntılı biri değildim, vurur kafamı yatardım sabaha kadar deliksiz uyurdum. Simdi oyle mi? Gece uyurken bile birseyler dusunuyorum, vizelerimi, finallerimi, yarin su derse calissam, su kadar kendime zaman ayirsam vs diye. Zamanı iyi kullanamama gibi sıkıntılarim var. Herseyi en sona bırakmak ve yumurta kapıya dayanınca hemen halletmek gibi igrenc fanteziler :)

Egitim icin yurtdisina gitme ihtimalim var, bir belge hazirliyorum acaba yanlis var mi, acaba kabul olur mu, acaba eksiksiz mi diye dusunmekten kendimi alamamak. Dogru seyleri mi yapiyorum, acaba yeteri derecede ugras veriyor muyum, donup donup belgeleri kontrol ediyorum sonra içime sinmiyor yine yine...

Artık bazen oturup agliyorum, diyorum ki evli degilim, coluk cocuk yok belki de kafamın en sakin olması gereken yillarindayim ama hayatımın en guzel zamanlarinda kafam rahat yasayamiyorum. Bedensel olarak dinleniyorum ama beynen cok yorgunum, bu da bedensel yorgunluktan daha agir. Sanırım takıntılıyım ya da rahat degilim. Cok stresliyim, hep stres icindeyim. Bazen bu tarz resmi islere gelemiyorum ben deyip yurtdısı egitiminden vazgecmeyi dusundum ama bir yanimda diyor ki vazgecme digerleri yapiyorsa sen neden yapamayasin? Ama bazen bu stres agir geliyor. Ne yapmaliyim bilmiyorum, gercekten bir tek fikrim bile yok. Deneyimi olanlar aydinlatsin beni ne olur...

Not: Fark ettim ki bunu yazarken bile tez canliyim, biraz fikir istiyorum elimden geleni yapicam eger kendi kendime ustesinden gelemezsem doktora basvurucam

Back
X