Stresli ve üzüntülü hamilelik geçiren varmı aranızda.

kannep

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
11
1
6
Antalya
Benim 2. Hamileliğim ve stresli ve üzüntülü geçiyor yapım gereği küçük şeylere dahi üzülürüm.6 yaşında oğlum var anaokuluna gidiyor sorunlu geçiyor arkadaşlırını dövüyor hergün şikayet okuldan geri göndermelr falan artık doldum eşim sorumsuz birde maddi sorunlar ekleniyor işyerinde zaten öyle patronlar falan anlayışsız stresim üzüntüm artıyor elimde değil bebeğim çok etklenicek diye korkup üzülüyorum napmalıyım çok bunaldım aynı sorunu yaşayan varmı?bebeğime zarar verme istemiyorum onunda abisi gibi sorunlu olmasını istemiyorum ama internetten araştırdım stres üzüntü çocuğu depresyon hiperaktivite ve başka sorunlu çocuklar olamsını etkiliyor elimde değil şartlarımı değiştiremiyorum stresimle başedemiyorum napmalıyım?

Merhaba.
Baya sıkıntın varmış.Bende bedensel olarak rahat bi hamilelik geçiriyorum ama inanırsan daha 10 gündür rahatım.Eşim Mayıs ayında beyin ameliyatı oldu.Onu üzmemek için yanında ağlayamamak ve belki de bebeğini göremeyecek olması (körlük riski yüksekti.yada felç) beni mahvetti.İşyerimde ağlamadığım 1saat hatırlamıyorum.Bebeğimden falan vazgeçtim o ay.Hiç ilgilenmedim,konuşamadım onunla.Ama hep dua ettim.Onu babasına,babasını da ona bağışla diye.Çok şükür Rabbim duamı kabul etti,bütün o stresli günleri ben yaşamamışım,o sanki başka birinin karnında büyüyormuş gibi sağlıklı,hareketli ve hiçbir sorunu yok bin şükür.Sana tavsiyem sadece duaya sığınman.Onu üzmek istemediğini biliyorum.Duaya çevir bunu ve Rabbim'den yardım iste.Diğer çocuğunun yaramazlığı için de dualar okut.Vardır elbet yaramaz çocuğun çaresi kitabımızda.İstersen bende senin için araştırırım.Korktuğun hep başına gelir o yüzden büyüğe benzeyecek o da diye korkma.Belki de Rabbim onun tam tersi uslu ve seni hiç üzmeyen bir bebek gönderiyor sana.Allah yardımcın olsun kardeş.:29::29::29:

HUYSUZ YARAMAZ ÇOCUKLAR İÇİN OKUNACAK DUA..!
HZ. enes (r.a)’den rivayetle, Allah rasülü (s.a.v.) şöyle buyuruyor.
__ Huysuz arkadaş, çoçuk ve hayvan görürseniz, iki kulağına

şu ayeti 7 kere okuyun: Besmele çekelim…
” E fe ğayra dinillahi yebğüne ve lehü esleme

men fis semavati vel ardı tav ‘ an ve kerhen ve ileyhi yürceün.”
ALİ İMRAN SURESİ 83.AYET
---------------

Aramızda çocuğu illaki yaramaz ve haylaz olanları vardır.. bu her çocukta genellikle görülür

Evet Duamız şöyle

İlk önce abdest alıyoruz.
Sonra sessiz ve tek olacağınız bir odaya geçiyorsunuz.
Çocuğunuzu oyalayınkı odadan dışarıya çıkmasın

Sonra Euzu Besmele Çekip

41.Ayetel Kursi
41.Nas
41.Felak
41.İhlas sürelerini düzgün ve yavaş bir biçimde okunuyoruz ve çocuğuzun üstüne üflüyorsunuz.

Okuma esnasında :Gözlerinde kızarma
Gözlerini kaşıma Uyku hali olabilir

böyle olması duanın olduğunu gösterir yani çocuğunuz rahatlar.
Bu duayı 10 gün boyunca okuyorsunuz ve 10.günün sonunda

ALLAH'ım sen benim çocuğuma iyilik,sıhhat ver onu kötü gözlerden kem gözlerden koru senin kapına geldim Ya Rab sen boş çevirme sen dualarımı kabul eyle çocuğuma sakınlık,bol uyku ve bolbol rahatlık ver diyoruz
( Her okuyuştan sonrada diyebilirsiniz)
---------------
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse
”Ya Mukît” ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah’ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir.
------------------
Allah’ın El-Halim ismi;gerek insanın kendi,gerek düşmanlarını,gerekse aile ve çocuklarını sakinleştirip,faydalı hale getirmek ve ıslah etmek için çok faydalıdır.
Geceleri ağlayan,uyku uyumayan bir çocuğun üzerine gümüş bir levha üzerine vekfi yazılıp boynuna veya yatağına asılır (88) defa da üzerine okunur,üç veya yedi gece devam edilirse çocuk huysuzluk yapmadan uyur,güzel ahlaklı,halim selim bir huyla yetişir.
Defalarca denenen öfke halinde yada öfkeli kimseler (88) defa “Ya Halim” diye zikrederlerse derhal öfkesi geçer ve sakinleşir.
Çok serkeş,haylaz,huysuz ve yaramaz ahlaklı kimselere okunursa uyumlu ve iyi ahlak sahibi olurlar.
-
Şimdilik bunları bulabildim.İnşallah şifa olur biri.:29::29:

merhaba.
Baya sıkıntın varmış.bende bedensel olarak rahat bi hamilelik geçiriyorum ama inanırsan daha 10 gündür rahatım.eşim mayıs ayında beyin ameliyatı oldu.onu üzmemek için yanında ağlayamamak ve belki de bebeğini göremeyecek olması (körlük riski yüksekti.yada felç) beni mahvetti.işyerimde ağlamadığım 1saat hatırlamıyorum.bebeğimden falan vazgeçtim o ay.hiç ilgilenmedim,konuşamadım onunla.ama hep dua ettim.onu babasına,babasını da ona bağışla diye.çok şükür rabbim duamı kabul etti,bütün o stresli günleri ben yaşamamışım,o sanki başka birinin karnında büyüyormuş gibi sağlıklı,hareketli ve hiçbir sorunu yok bin şükür.sana tavsiyem sadece duaya sığınman.onu üzmek istemediğini biliyorum.duaya çevir bunu ve rabbim'den yardım iste.diğer çocuğunun yaramazlığı için de dualar okut.vardır elbet yaramaz çocuğun çaresi kitabımızda.istersen bende senin için araştırırım.korktuğun hep başına gelir o yüzden büyüğe benzeyecek o da diye korkma.belki de rabbim onun tam tersi uslu ve seni hiç üzmeyen bir bebek gönderiyor sana.allah yardımcın olsun kardeş.:29::29::29:

ilgine çok teşekkür ederim gerçekten senin yaşadıklarına üzüldüm eşin iyidir umarım bende karar verdim rahat olucam başarabilirsem tabi zaten allaha sığınıyorum ama daha çok dua edip daha çok huzur bulmam lazım inşallah herkes için hayırlısı olsun BENDE SENİN GİBİ BAŞARIP BUNDAN SONRASI İÇİN HUZURLU HAMİLELİK GEÇİRİRİM İNŞALLAH

huysuz yaramaz çocuklar için okunacak dua..!
Hz. Enes (r.a)’den rivayetle, allah rasülü (s.a.v.) şöyle buyuruyor.
__ huysuz arkadaş, çoçuk ve hayvan görürseniz, iki kulağına

şu ayeti 7 kere okuyun: Besmele çekelim…
” e fe ğayra dinillahi yebğüne ve lehü esleme

men fis semavati vel ardı tav ‘ an ve kerhen ve ileyhi yürceün.”
ali imran suresi 83.ayet
---------------

aramızda çocuğu illaki yaramaz ve haylaz olanları vardır.. Bu her çocukta genellikle görülür

evet duamız şöyle

ilk önce abdest alıyoruz.
Sonra sessiz ve tek olacağınız bir odaya geçiyorsunuz.
çocuğunuzu oyalayınkı odadan dışarıya çıkmasın

sonra euzu besmele çekip

41.ayetel kursi
41.nas
41.felak
41.ihlas sürelerini düzgün ve yavaş bir biçimde okunuyoruz ve çocuğuzun üstüne üflüyorsunuz.

Okuma esnasında :gözlerinde kızarma
gözlerini kaşıma uyku hali olabilir

böyle olması duanın olduğunu gösterir yani çocuğunuz rahatlar.
Bu duayı 10 gün boyunca okuyorsunuz ve 10.günün sonunda

allah'ım sen benim çocuğuma iyilik,sıhhat ver onu kötü gözlerden kem gözlerden koru senin kapına geldim ya rab sen boş çevirme sen dualarımı kabul eyle çocuğuma sakınlık,bol uyku ve bolbol rahatlık ver diyoruz
( her okuyuştan sonrada diyebilirsiniz)
---------------
kötü huylu çocuğu olan bir kimse
”ya mukît” ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse allah’ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir.
------------------
allah’ın el-halim ismi;gerek insanın kendi,gerek düşmanlarını,gerekse aile ve çocuklarını sakinleştirip,faydalı hale getirmek ve ıslah etmek için çok faydalıdır.
Geceleri ağlayan,uyku uyumayan bir çocuğun üzerine gümüş bir levha üzerine vekfi yazılıp boynuna veya yatağına asılır (88) defa da üzerine okunur,üç veya yedi gece devam edilirse çocuk huysuzluk yapmadan uyur,güzel ahlaklı,halim selim bir huyla yetişir.
Defalarca denenen öfke halinde yada öfkeli kimseler (88) defa “ya halim” diye zikrederlerse derhal öfkesi geçer ve sakinleşir.
çok serkeş,haylaz,huysuz ve yaramaz ahlaklı kimselere okunursa uyumlu ve iyi ahlak sahibi olurlar.
-
şimdilik bunları bulabildim.inşallah şifa olur biri.:29::29:

allah razı olsun uygulayacağım hemen hiç aklıma gelmemişti çok saol iyiki varsınız

Back
X