stresli ve üzüntülüyüm

m_kubra

06.07.2017 hoşgeldin meleğim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
384
338
103
arkadaşlar ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim karnımda çok ağrı vardı bende sıcak su torbası rahatlatır diye düşünmüştüm . zararlı olabileceğini bilmiyordum ve malesef kullandım:kızgın: bu konuda fikri olan var mı:KK61:

Korkma hiçbir şey olmaz daha oluşmadı bile belki de bebeğin. Ben de öğrenmeden önce hasta olduğum için avuç dolusu ilaç kullanmıştım.

teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz şuan organ oluşum aşamaları olduğu için endişelendim çok dua edin lütfen. ilk hamileliğim neyi yapıp neyi yapmamam gerektiğini bilmiyorum bu konuyla ilgili kullanmayın bebekte ilk üç ayda anomalilik olabiliyormuş diyorlarmış ama ben ilk defa öğrendim çok tedirgin oldum :KK42:

teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz şuan organ oluşum aşamaları olduğu için endişelendim çok dua edin lütfen. ilk hamileliğim neyi yapıp neyi yapmamam gerektiğini bilmiyorum bu konuyla ilgili kullanmayın bebekte ilk üç ayda anomalilik olabiliyormuş diyorlarmış ama ben ilk defa öğrendim çok tedirgin oldum :KK42:
Kaç haftalık hamilesin?

Normalde dee çok sıcak bir şey karna konulmaz. Daha dikkatli olun. Bebek şimdi karninizda değil zaten daha.

Back
X