Stresmi depresiyonmu bilmedim

Samara96

BITMEYEN ŞIIRIM CANIM OGLUM😍🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
2.801
2.529
133
29
Kizlar 3 gebelok gecrdim 2 gebeligim malesef erken dogum oldu yasamadim bir bebegimde spina bifida denilen hastaligi vardi yasamaz denildi kurtaj olundum simdi yine hamileyim serklaj olunacak bende sinirlilij basladi aglamak istiyorum insanlar beni anlamiyormus gibi his edyorum cok kotuym bogulacak gibu oluyorum yine bebegimi kayb edcem diyorum doktora gitmeye korkuyorum kotu bisey soylucek diye napayim bilmiyorum artik

Canım benim çok geçmiş olsun. Bunlar kaygı belirtisi, yaşadıkların kolay değil 2 kayıp verdiğin için korkuyorsun doğal olarak. Pozitif ol şu an bebeğinin sağlıklı olduğunu düşün. Bu kadar stres iyi değil canım benim. Elbette zor yaşadıkların ve kaygıların normal bu duygu dururmun da o yüzden böyle her an tetikte hissediyosun.

Böyle hissetmen cok normal sebeplerin var. Bende bebegimi kaybettim tekrar hamile kalmak istiyirum ama korkuyorum. Bu cok norml. Etrafimizda o kadar cok duyuyorum ki bu tarz hikayeler genelde sonu mutlu bitiyo. Guzel dusun guzel olsun.

Hamile kaldigimdan beri cok kotuyum hic kimsenin beni anlamadiguni dusunuyorum bogulacakmis gibi oluyorum 3 bebegimi kaybetdim bu dorduncu gebeligim canim
Canım benim çok geçmiş olsun. Bunlar kaygı belirtisi, yaşadıkların kolay değil 2 kayıp verdiğin için korkuyorsun doğal olarak. Pozitif ol şu an bebeğinin sağlıklı olduğunu düşün. Bu kadar stres iyi değil canım benim. Elbette zor yaşadıkların ve kaygıların normal bu duygu dururmun da o yüzden böyle her an tetikte hissediyosun.

InsAllqh canim ben saglicakla alirim kucagima Rabbimde sana tez zamanda bir melek nasip etsin
Böyle hissetmen cok normal sebeplerin var. Bende bebegimi kaybettim tekrar hamile kalmak istiyirum ama korkuyorum. Bu cok norml. Etrafimizda o kadar cok duyuyorum ki bu tarz hikayeler genelde sonu mutlu bitiyo. Guzel dusun guzel olsun.

Back
X