stresten kurtarın beni

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
103
32
Kazen ve muneden ricam lütfen konumu taşımayın çünkü şuanda büyük derdim bu ve burada daha çok arkadaşın yardimci olabileceğini düşünüyorum.

Meraba arkadaşlar şuanda baya stresli olduğum için konuma geçiyorum direk. Verilen doğum tarihimin dolmasına 6 gün var şuanda pazartesi çatı muayenesi oldum ve hiç açılmam olmadığını söyledi doktorum.

Bebek kanala inmemiş yürüs yap ve 4 gün sonra kontrole gel dedi benim aklıma takılan hiç açılmam olmaması açilma olmazsa durum nasıl ilerleyecek 1 cm açilma olması gerekmiyormuydu ben her hamile de 1 cm açilma olur die biliyordum.

Bebekte bir problem görmedi 2 buçuk kilo normal doğuma musaitsen bebekte minyon zaten dedi. Şimdi benim açılmam olmazsa veya bebek kanala inmesse durum nasıl ilerleyecek bilgilisi olan hanimlar lütfen yorum yapın stres yaptım kaç gündür kendime

Canım doğumun başlayana kadar hastaneye gitme derim. Zorla doğuma alırlar açılma olsun olmasın. Suyunu patlatır suni sancı verirler. Bir kaç saat zorlar lar olursa dogurursun olmazsa sezeryana alırlar. Hep öyle olur hep...

Bu arada benim 40+4 te de doğumum oldu 40+1 de de. 3.5 hafta önce doğumum da oldu. Tabiri caizse ne zaman doğum için gittiysem o gün doğuma aldılar. Sadece biri dışında hepsi vaktinden önce doğdu. Tövbeliyim artık suyum gelene kadar Dr un kapısını çalmam.

Bu arada benim 40+4 te de doğumum oldu 40+1 de de. 3.5 hafta önce doğumum da oldu. Tabiri caizse ne zaman doğum için gittiysem o gün doğuma aldılar. Sadece biri dışında hepsi vaktinden önce doğdu. Tövbeliyim artık suyum gelene kadar Dr un kapısını çalmam.
Gitmicem kontrole zaten hafta içine kadar beklemeyi düşünüyorum ama artık beklemekte sıkıyor insanı

Gitmicem kontrole zaten hafta içine kadar beklemeyi düşünüyorum ama artık beklemekte sıkıyor insanı
Biliyorum beklemek zor bi süreç ama diğer türlü erkenden doğum da zor. Benim günü gelen bebeğimin tüm doğum dikiş macerası 5dk sürdü. Diğerleri hep uzadıkça uzadı. Ve daha zordu.

Maşallah kaç tane çocuğunuz var

Bir de 40 hafta dolduğuna göre onlar zamanında doğmuş işte

Anlattığınızdan sadece biri zamanında doğmuş gibi anlaşılıyor ama 40 hafta sonrası nasıl erken doğmuş oldu ki

Şimdiden stres yapmayın

Sığmayan bebek yok

En son ihtimal Sezeryan olur kucağınıza alırsınız

41e kadar bekletebilirler ama kontrole gitmeyi ihmal etme. Suni sancı verecekler muhtemelen. Genelde çevreden duyduklarım öyleydi i.

açılma olmazsa suni sancı o da olmazsa sezaryen olursun

Maşallah kaç tane çocuğunuz var

Bir de 40 hafta dolduğuna göre onlar zamanında doğmuş işte

Anlattığınızdan sadece biri zamanında doğmuş gibi anlaşılıyor ama 40 hafta sonrası nasıl erken doğmuş oldu ki
5 taneler. Aslında 40+4 olan bir kaç saat erken doğdu ve bu konuda Dr a ve ebelere çok ama çok kızgınım. Ben sakin sakin yürürken inadına serum takip suni sancı verdiler suyumu patlatmayın dediğim halde patlattılar ve Dr u cagirin 2 3 dk içinde doğum yapıcam dememe rağmen çağırmadılar. Bana göre bebeğim dünyaya kendini hazır hissettiğinde gelmeliydi bir anda yabancı birinin isteğiyle değil. O yüzden erken olduğunu düşünüyorum gününü doldurmasi yeterli değildi benim için.

yürüyüş yapmadın mı bol bol neden açılma olmadı ki acabao_O

suni sancı verirler oda olmazsa sezeryen olursun

yürüyüş yapmadın mı bol bol niye açılma olmadı kio_O

5 taneler. Aslında 40+4 olan bir kaç saat erken doğdu ve bu konuda Dr a ve ebelere çok ama çok kızgınım. Ben sakin sakin yürürken inadına serum takip suni sancı verdiler suyumu patlatmayın dediğim halde patlattılar ve Dr u cagirin 2 3 dk içinde doğum yapıcam dememe rağmen çağırmadılar. Bana göre bebeğim dünyaya kendini hazır hissettiğinde gelmeliydi bir anda yabancı birinin isteğiyle değil. O yüzden erken olduğunu düşünüyorum gününü doldurmasi yeterli değildi benim için.

Şimdi anladım ne demek istediğinizi sürece müdahale ettiler diyorsunuz

41e kadar bekletebilirler ama kontrole gitmeyi ihmal etme. Suni sancı verecekler muhtemelen. Genelde çevreden duyduklarım öyleydi i.
Evet bi sıkıntı olmazsa 41 e kadar bekletebilirim dedi

Yaptım yani aktifim evi filan eğilerek siliyorum merdiven çıkıyorum yani bende anlamadım
yok anlatmak istediğim şöyle ben doğuma 3 ay kala ha bire yürüyodum ama baya çok açılmam da olmuştu hoş sezareyenden kurtulamadık ya yine neyse:KK14:

Suni verince açilma olma ihtimali ne dir peki
valla açılanı da var açılmayanı da ama açılma olmazsa şansını zorlama çünkü bu kez hem öncesinde hem de sonrasın da acı çekersin allah kolaylık sağlar inşallah

Back
X