stresten kurtarın beni

Bilemezsin ki
Ben kontrole gittim, zıpzıp yürürdüm hemde hiç aşağı inme olmadı bende
O da son kontrolümdü haftaya doğum yapacaktım
Dur dedim bebeğimin son eksiklerini alayım dönüşte
Hah bi de en sevdiğim cips, aylardır yemiyorum eşim yokken onu da alayım
Gittim eve ilk belirtiler zuhur etti ta ta tam
Doktorumu aradım, takip et dedi
Nişandan hemen sonra doğum olmayabilir
Sancın olursa ve artarsa gel..

Geceyi zor geçirdim
Sabaha karşı hastaneye gittim ( başka doktor yapsın istemedim ameliyatımı )
Sezeryanı ben tercih etmiştim , sancılarım artmış hemen aldılar ameliyathaneye. Yarım saat sonra kızımla çıktık
Aileleri sonradan aradık, sessiz sedasız temiz işti
Yine doğum yapsam yine öyle yaparım
Sizde her halükarda sezeryan olmak istemissiniz aslında bu kadar cirpinmamin sebebi normal yapmak istemem

Herkesin doğum hikayesi çok farklı gerçekten, benim kızım 27. haftada kanala inmişti, drum evde bile yürümemeye çalış dedi zor bir süreç geçirdim.

35. haftada da gebelik kolestazi gecirmeye başladım, kasiniyordum ve bebek için tehlikeli bir durum olduğunu öğrendim, 37. haftadan sonra risk artıyordu.

Doktorum normal doğuma çok musaitsin ama 37. haftadan sonra bebeginde strese girmeye baslicak kaybedebiliriz dedi.

Çok zor günler geçirdim, 36+6 da sezeryan için gün almaya gittim, yeterki saglikla dogsun istiyordum. biraz sancim vardı, 3 cm de açıklık varmış. Doktorum yatisini yapiyorum, kontrollü bir sekilde normali deneyelim yoksa zaten sezeryana alicam dedi.

Kabul ettim ilk gun sürekli nst ye bagli şekilde kendi sancımla 5 cm de kaldi acikligim, 2. gün suni sancı verildi. Aksam 22.30 da tam 37 haftalık olarak 3.460 gram doğdu kızım. Çok sancı çektim hatta arada beni sezeryana alın dayaniyorum da dedim ama doktorum çok iyiydi, sen normal doguracaksin dedi ve çok şükür saglikla aldım kızımı kucağıma. Hic küveze girmeside gerekmedi çok şükür.

Doktor faktörü ve bakış açısı çok önemli ve tabi bebeğin hazır olarak normal doğmasıda önemli. Ama bazı seyler elimizde olmuyor iste.

Ben sezeryana gün almaya gittim normal doğdum çıktım.
Inşallah sizde istediğiniz gibi sağlıklı bir doğumla kucaginiza alırsınız yavrunuzu.

Herkesin doğum hikayesi çok farklı gerçekten, benim kızım 27. haftada kanala inmişti, drum evde bile yürümemeye çalış dedi zor bir süreç geçirdim.

35. haftada da gebelik kolestazi gecirmeye başladım, kasiniyordum ve bebek için tehlikeli bir durum olduğunu öğrendim, 37. haftadan sonra risk artıyordu.

Doktorum normal doğuma çok musaitsin ama 37. haftadan sonra bebeginde strese girmeye baslicak kaybedebiliriz dedi.

Çok zor günler geçirdim, 36+6 da sezeryan için gün almaya gittim, yeterki saglikla dogsun istiyordum. biraz sancim vardı, 3 cm de açıklık varmış. Doktorum yatisini yapiyorum, kontrollü bir sekilde normali deneyelim yoksa zaten sezeryana alicam dedi.

Kabul ettim ilk gun sürekli nst ye bagli şekilde kendi sancımla 5 cm de kaldi acikligim, 2. gün suni sancı verildi. Aksam 22.30 da tam 37 haftalık olarak 3.460 gram doğdu kızım. Çok sancı çektim hatta arada beni sezeryana alın dayaniyorum da dedim ama doktorum çok iyiydi, sen normal doguracaksin dedi ve çok şükür saglikla aldım kızımı kucağıma. Hic küveze girmeside gerekmedi çok şükür.

Doktor faktörü ve bakış açısı çok önemli ve tabi bebeğin hazır olarak normal doğmasıda önemli. Ama bazı seyler elimizde olmuyor iste.

Ben sezeryana gün almaya gittim normal doğdum çıktım.
Inşallah sizde istediğiniz gibi sağlıklı bir doğumla kucaginiza alırsınız yavrunuzu.
Amin inşallah maşallah kilosu da baya iyiymiş bebeğinin

Açılması olmayanlara
çok fazla yürüyüş yapılması ve
eşiyle görüşmesi :KK60: önerilir :oops:

asılsoruların başkaymış başka bilgim yok

bir avazda olsun sağlıkla huzurla büyütmek nasip olur inşallah

Amin inşallah maşallah kilosu da baya iyiymiş bebeğinin
Evet çok şükür iyiydi kilosu. Hatta kızım o kadar asagidaydi ki ultrason ölçümünde 3 kilo demişti doktorum. Dogunca oda şaşırdı :)

Herşey bir yana bence surecin tadini çıkarın, ben çok özlüyorum o gunleri ne kadar zor gecirmis olsamda. Özellikle doğduğu anı unutamiyorum.
Sezeryanda olsa normalde olsa az kaldı annesi mis kokulu geliyor inşallah, yeter ki saglikla dogsun. :KK36:

Açılması olmayanlara
çok fazla yürüyüş yapılması ve
eşiyle görüşmesi :KK60: önerilir :oops:

asılsoruların başkaymış başka bilgim yok

bir avazda olsun sağlıkla huzurla büyütmek nasip olur inşallah
:KK48: triplesmekten gorusemiyoz ki :oops: onu çok duydum ama işte nasip olmuyo hep bi tripliyiz bende vardır bi hayır diyorum tribe devam ediyorum :KK48: yürüyüşte öyle tempolu yürüyemiyorum bacak agrim yüzünden tingirmingir gidiyorum yolda

Evet çok şükür iyiydi kilosu. Hatta kızım o kadar asagidaydi ki ultrason ölçümünde 3 kilo demişti doktorum. Dogunca oda şaşırdı :)

Herşey bir yana bence surecin tadini çıkarın, ben çok özlüyorum o gunleri ne kadar zor gecirmis olsamda. Özellikle doğduğu anı unutamiyorum.
Sezeryanda olsa normalde olsa az kaldı annesi mis kokulu geliyor inşallah, yeter ki saglikla dogsun. :KK36:
Amin inşallah sağ salim alırım kucağıma

Doktor ablama en geç 25'i diye gün vermişti. 25'inde kontrole gitti açılma yoktu bol bol yürüyüş yap bir kaç gün bekleyelim yoksa sezaryene alacaz dedi 27'sinde doğum yaptı siz de bol bol yürüyün

Doktor ablama en geç 25'i diye gün vermişti. 25'inde kontrole gitti açılma yoktu bol bol yürüyüş yap bir kaç gün bekleyelim yoksa sezaryene alacaz dedi 27'sinde doğum yaptı siz de bol bol yürüyün
Banada hesaplayinca 24 dünü demişti ama bakalım artık ne zaman lutfedicek prensesim

Allah yardımcın olsun canım geçecek az daha sabret stres yapma bu durum sen kadar bebeğinide etkiler,doktoruna güven her söze kulak asma rahat ol,tez zamanda tatlı bebişine kavuşman dileğiyle sağlıcakla kal...

Allah yardımcın olsun canım geçecek az daha sabret stres yapma bu durum sen kadar bebeğinide etkiler,doktoruna güven her söze kulak asma rahat ol,tez zamanda tatlı bebişine kavuşman dileğiyle sağlıcakla kal...
Sagolun teşekkür ederim

Hani açilma bir cm bile olsa kafam rahat olacak hiç olmazsa suni ile açilma devam ettirilebilir nişan gelmeden açilma olmuyor demi
nişanla ilgili deil açılma olup olmaması sağlıklı doğumlar diliyorum zamana bırakın endişe etmeyin...

Back
X