Stresten mi gebelik olabilir mi bakabilir misiniz lütfen?

Temmuzunsonu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
39
7
16
Merhaba bir sorum olacaktı bütün forumu inceledim ama tam cevabını bulamıyorum. Benim adetlerim düzensiz en son adetimi 26-29 kasım arasında olmuşum takvime göre 1 ocakta adet olmam gerekiyordu o gün eşimle birlikteliğimiz oldu ama iç kısıma değil dış kısıma (içe yakın) boşalma oldu. Olamam gereken tarihe göre 10 gün geçti belim ağrıyor birde çok gazım oluyor acaba stres yaptığım için mi adet olamıyorum kaç gün daha beklemeliyim. Biraz uzun oldu ama yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler.

Merhaba bir sorum olacaktı bütün forumu inceledim ama tam cevabını bulamıyorum. Benim adetlerim düzensiz en son adetimi 26-29 kasım arasında olmuşum takvime göre 1 ocakta adet olmam gerekiyordu o gün eşimle birlikteliğimiz oldu ama iç kısıma değil dış kısıma (içe yakın) boşalma oldu. Olamam gereken tarihe göre 10 gün geçti belim ağrıyor birde çok gazım oluyor acaba stres yaptığım için mi adet olamıyorum kaç gün daha beklemeliyim. Biraz uzun oldu ama yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler.
Adet tarihine yakın girilen ilişkide genelde hamile kalınma ihtımali az diye duymustum ama gününüz de geçmiş bu sekilde gecikme yaşamıyorsanız gebelikte oluşabilir

Canım adetlerin düzensizse gec dollenme olabilir kanda gebelık teatı en iyi sonucu verir

Canım adetlerin düzensizse gec dollenme olabilir kanda gebelık teatı en iyi sonucu verir
Evet adetlerim düzensiz ayın 16sında yaptırdım 1.19 çıktı. Geç döllenmenin nasıl olduğuna baktım tam anlayamadım paylaşım yapanların çoğunun adeti düzenli ona göre anlatıyorlar ama ben ne zaman olacağımı bilemiyorum hep geç olur ama hiç bu kadar olmadı. Stres falan desem ne kadar etkilerki en fazla hala anlayabilmiş değilim. Birde testte sadece HCG mi yazar başka hiçbir şey yazmıyordu sonuç kağıdında

Evet adetlerim düzensiz ayın 16sında yaptırdım 1.19 çıktı. Geç döllenmenin nasıl olduğuna baktım tam anlayamadım paylaşım yapanların çoğunun adeti düzenli ona göre anlatıyorlar ama ben ne zaman olacağımı bilemiyorum hep geç olur ama hiç bu kadar olmadı. Stres falan desem ne kadar etkilerki en fazla hala anlayabilmiş değilim. Birde testte sadece HCG mi yazar başka hiçbir şey yazmıyordu sonuç kağıdında

Canım şöyle anlatayım ben pko luyum yanı polikistik over sendromu gereği adet düzensizliği ve hormon bozuklugu yasıyorum. Ikı ay sonra adrt görmeyınce sökturucu kullanarak zorakı regl donemını baslatmak zorunda kalıyorum. Bebek ıstedıgımı doktora söyledım ve muayenede rahımde bebege engel olacak bır sorun olmadıgını gordu. Bana adet donemınde 5gun kullanmak uzere klomen dıye bır ılac verdı. Ben bundan sonra hıc regl olmadım ve adet tarıhıme gore 32.gun test yaptıgımda kan testı sonucu 80 cıktı. Normalde son adet tarıhıne gore gebelık hesaplandıgında bu degerle yaklasık bebegın 4 haftalık olması gerekıyordu ancak doktora gıttıgımde bebegımı 2-3 haftalık oldugunu öğrendım. Yanı duzensız adet goren kısılerde döllenme herkes gıbı yumurtlama donemınde degıl, bu donemın oncesı veya sonrasında da gerceklesebılıyor. Kan testınde gebelık cıktıgından emın olmak ıcınbıldıgım kadarıyla kan testı sonucunun 5den buyuk olması ve ıkı gun sonra aynı saatte yenıden kanda gebelık testı yaptırmak gerekıyor. Ikı gun sonrakı degerın ılk kan testı sonucuna gore en az ıkı kat artması gerekıyor. Bence sen bı kan testı daha yaptırıp bi kadın dogumcuya muayene ol canım hayırlısı olsun

Back
X