Stresten ölmek üzereym ! ! !

Mevsim95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
57
1
36
Tekirdağ
Kmsye anlatamıyorum içimi dökmek istiyorum;
9 aylık br ilşkm var demiştm nse svglm bnm dayımın eşinin yeğeni oluyor yani bz akraba değilzde dayımlar hem ona hm bna akraba yni bu ilişkiyi öğrenmeleri an meselesiydi zaten ve korktuğum oldu ağlasammı gülsemmi napsm şaşırdım .. diyiceksinizki bunda ne var normal şartlarda evet yok ama benm öncedn bir sevglm vardı ve dayımn annemn hç istemediği biriydi ve hepsi birden üstüme çullandılar çok zor günler geçirdm grçktn .. hele annem o günden snra sevgiliyi yasakladı bana (
Şmdi yne annemin haberi olur diye endişeliyim yani ne kadar geciksede muhakkak olur diye düşünüyorum ama 2. kez napar bana bilmiyorum hele birde sevgilimin benden 5 yaş büyük olduğunu duyarsa dahada çıldırır .d kızlar inanınki çok stresliyim .. bana diyick başka insanmı kalmadı, bu kaçıncı hatan, ben sana ne yapayım v.s v.s
Ona dayımla konuşmasını söyledm bakalım en kısa zamanda konuşcak ..
peki ben ne yapmalıyım çok mu kuruntu yapıyorum ? ama yok ben bu sahneyi daha öncede yaşadım .. annemle konuşsammı ? yoksa akışına mı bıraksam ?

Şimdiden fikirlerinz için teşekkürler ..

Bana kalırsa annenle sen konusmalısın baskasından duymaktansa senden duymalı.
sana gene kızar belkı ama baskasından duymasına benzemez.
ılıskını dayın bılıyorsa annenede soyler muhtemelen bence saklama.
sonucun ne olacagı onemlı degıl baskasından duymamasıı onemli bence.

Öylemi diyosn pff blmyrm ki..

benimde annemler önceden böyle bi olayım olmuştu ama şimdi sevgilimi biliyo (gerçi aynı yaştayız) bi sorun etmedi. senin sevgili annen tanıyo mu? eğer tanıyorsa ve seviyorsa hiç stres yapmadan git kendin anlat. dedikleri gibi başkasından duyması daha zor olur senin için sen gidip konuşmalısın..

kim olduğunu biliyoda yok öyle muhabbetleri faln ama haklısınız ne olursa olsun anlatmayı denicem tbii biraz güvenimi toplamam lazım ..

topla güvenini ve kendini iyi ifade et ki annen olumlu yaklaşsın. tanıyorsa iyi kötü bi fikri vardır onuda öğrenmiş olursun

canım bence de bir an önce annene gidip söyle, kızsa bile dayından öğreneceği durumdan daha az kızar :) bence 5 yaş çok da fazla değil, hem tanıdık olduğu için belki güvenebilir bile. sen ilk fırsatta annene anlat ama.. bilmeni istiyorum filan de :) kolay gelsin canımm

sizi birimi gördü anlamadım ama böyle olduysa sevgilin dayınla yada kime yakınsa söylesin sır tutsunlar..yani annene niye yapıştırılsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…