Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaç yok tedavi yok ilk defa böyle bir durumdayım hiç yok gibi yaniOluyor ya bazen stresten azalıyor veya tamamen duruyor
ben aslında uzun zamandır stresliyim hayatımın bir parçsası oldu stres ama regl olurdum yani bu iki aydır yok yani hiç gelmiyor acaba sorun olur mu bir de yaş ilerleyince azalma oluyor mu kanamadaAynısını bu ay yaşadım yaa doktora da gittim kist yok,resmen toplam 3 pedle regli tamamladım o da damla damla kaç günde geldi.Ben de cok stres yaptım bişeylere ona yoruyorum
ya stres desem bayadır stres içindeyim zaten olsa hep olurdu geçen ay ve bu ay böyle hiç yaşamazdım böyle bir durum bir dahaki ayda olayım gidicem canm peki ne verdi doktor yani ne söyledi ilaç mı verdi hep böyle devam mı edecekmişBen de adet azalmasıyla gittim geçen hafta doktora ve prolaktin değerimin yükseldiğini öğrendim. Bence devam ederse bir dahaki adetinizin 2. gününde tahlil verin bi sıkıntı varsa diye.
ne zamandır ben ikinci olduStresten olabiliyor sanirim. Ben de benzer durumdayım, çözümü bulamadım.
ne bilim ya bir de önceden çok yoğun olurdu zamanla azaldı siz de de öyle oluyor muOlur bendede oluyor korkma
Benim 2 yıla yakın olacak.ne zamandır ben ikinci oldu
baya olmuş sizin peki doktara gittiniz miBenim 2 yıla yakın olacak.
Gittim, bir sonuç alamadım maalesef.baya olmuş sizin peki doktara gittiniz mi
ne dedi normalmiymiş yukardıa bir arkadaş bi değeri yükselmiş ondan demişGittim, bir sonuç alamadım maalesef.
Kanamayı azaltacak bir sebep bulunamadı bende. Siz doktora yine gidin elbette tahlil yaptirirsiniz hem.ne dedi normalmiymiş yukardıa bir arkadaş bi değeri yükselmiş ondan demiş
Bu prolaktin hormonu zaten stresle iç içe bir hormonmuş. Yani bu hormunu yükselten de stres. Ben de bayadır kronik stres yaşıyorum ve aylardır az geliyordu. Ha bugün ha yarın düzelir diye bekledim dönmedi normale en sonunda bi gideyim dememle açığa çıktı. Belki sizde bu değil başka bir durum olabilir ama çok da kafanıza takmadan bi tahlil yaptırın çözülür inşallahya stres desem bayadır stres içindeyim zaten olsa hep olurdu geçen ay ve bu ay böyle hiç yaşamazdım böyle bir durum bir dahaki ayda olayım gidicem canm peki ne verdi doktor yani ne söyledi ilaç mı verdi hep böyle devam mı edecekmiş
anladım ilaç mı verdi size peki geçmiş olsun çokBu prolaktin hormonu zaten stresle iç içe bir hormonmuş. Yani bu hormunu yükselten de stres. Ben de bayadır kronik stres yaşıyorum ve aylardır az geliyordu. Ha bugün ha yarın düzelir diye bekledim dönmedi normale en sonunda bi gideyim dememle açığa çıktı. Belki sizde bu değil başka bir durum olabilir ama çok da kafanıza takmadan bi tahlil yaptırın çözülür inşallah
Benden önce mr çekimi istedi hipofiz bezinde herhangi bi sıkıntı var mı görmek için, genellikle bir şey çıkmıyormuş nadiren iyi huylu tömür vs görülüyormuş, benim de yarın mr çekimim inşallah bi sıkıntı yokturanladım ilaç mı verdi size peki geçmiş olsun çok