• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresten regil az olur mu ?

dilazar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
147
-6
16
Selam kızlar geçen ay ve bu ay neredyse çok az regl oluyorum ilk defa böyle bir durumdayım neden böyle oldum ki ilaç ta kullanmıyorum yaş 30

Ben de adet azalmasıyla gittim geçen hafta doktora ve prolaktin değerimin yükseldiğini öğrendim. Bence devam ederse bir dahaki adetinizin 2. gününde tahlil verin bi sıkıntı varsa diye.

Aynısını bu ay yaşadım yaa doktora da gittim kist yok,resmen toplam 3 pedle regli tamamladım o da damla damla kaç günde geldi.Ben de cok stres yaptım bişeylere ona yoruyorum

Aynısını bu ay yaşadım yaa doktora da gittim kist yok,resmen toplam 3 pedle regli tamamladım o da damla damla kaç günde geldi.Ben de cok stres yaptım bişeylere ona yoruyorum
ben aslında uzun zamandır stresliyim hayatımın bir parçsası oldu stres ama regl olurdum yani bu iki aydır yok yani hiç gelmiyor acaba sorun olur mu bir de yaş ilerleyince azalma oluyor mu kanamada

Ben de adet azalmasıyla gittim geçen hafta doktora ve prolaktin değerimin yükseldiğini öğrendim. Bence devam ederse bir dahaki adetinizin 2. gününde tahlil verin bi sıkıntı varsa diye.
ya stres desem bayadır stres içindeyim zaten olsa hep olurdu geçen ay ve bu ay böyle hiç yaşamazdım böyle bir durum bir dahaki ayda olayım gidicem canm peki ne verdi doktor yani ne söyledi ilaç mı verdi hep böyle devam mı edecekmiş

ya stres desem bayadır stres içindeyim zaten olsa hep olurdu geçen ay ve bu ay böyle hiç yaşamazdım böyle bir durum bir dahaki ayda olayım gidicem canm peki ne verdi doktor yani ne söyledi ilaç mı verdi hep böyle devam mı edecekmiş
Bu prolaktin hormonu zaten stresle iç içe bir hormonmuş. Yani bu hormunu yükselten de stres. Ben de bayadır kronik stres yaşıyorum ve aylardır az geliyordu. Ha bugün ha yarın düzelir diye bekledim dönmedi normale en sonunda bi gideyim dememle açığa çıktı. Belki sizde bu değil başka bir durum olabilir ama çok da kafanıza takmadan bi tahlil yaptırın çözülür inşallah

Bu prolaktin hormonu zaten stresle iç içe bir hormonmuş. Yani bu hormunu yükselten de stres. Ben de bayadır kronik stres yaşıyorum ve aylardır az geliyordu. Ha bugün ha yarın düzelir diye bekledim dönmedi normale en sonunda bi gideyim dememle açığa çıktı. Belki sizde bu değil başka bir durum olabilir ama çok da kafanıza takmadan bi tahlil yaptırın çözülür inşallah
anladım ilaç mı verdi size peki geçmiş olsun çok

anladım ilaç mı verdi size peki geçmiş olsun çok
Benden önce mr çekimi istedi hipofiz bezinde herhangi bi sıkıntı var mı görmek için, genellikle bir şey çıkmıyormuş nadiren iyi huylu tömür vs görülüyormuş, benim de yarın mr çekimim inşallah bi sıkıntı yoktur 🥲 sonrasında sonuçlar çıkınca ilaç tedavisi olucakmış. Prolaktin yüksekliğinde böyle işliyormuş süreç

Back
X