Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa kesin çıkarGün içinde yapsam çıkar mı?6 gün gecikme var
Seni bekliyorum konuyu takip ediyorum hala yapmadın mı bir an önce yap bekliyoruz canımGün içinde yapsam çıkar mı?6 gün gecikme var
Yapmadım canım ya geç oldu ya anca alabildim testi yapsam mı sabah mı yapsam diye düşünüyorum yarın sabah 7. GünSeni bekliyorum konuyu takip ediyorum hala yapmadın mı bir an önce yap bekliyoruz canım
Şuan da bile mi?Varsa kesin çıkar![]()
6 gün geçmiş beta yükselmiştir şuan bile çıkar testin ben 3 gün kala birde ilk idrarla yapmadık akşam yaptım 2 test pozitif öyle gördümŞuan da bile mi?
Cok korkuyorum ya negatif görmekten belki de o yüzden bu kadar düşünüyorum6 gün geçmiş beta yükselmiştir şuan bile çıkar testin ben 3 gün kala birde ilk idrarla yapmadık akşam yaptım 2 test pozitif öyle gördüm
Negatif görsen bile üzme canını Allah zamanı gelince verecek sana o mucizeyi inşallah benim ilk gebeliğim 8 haftalık düşük yaptım kese var boş gebelikti şuankindede 5+4te gittim kese var doktor hatta bebeğide gördüm dedi ben göremedm vardır bir bildiği pazartesiyi bekliyorum bende kalp atışı için gel dediler bakıcaz inşallah duyarızCok korkuyorum ya negatif görmekten belki de o yüzden bu kadar düşünüyorum![]()
Muhtemelen şu anda da yapsanız çıkarGün içinde yapsam çıkar mı?6 gün gecikme var
Sen hayırdır bacımO kadar başlık açıp yazmışsınız ki var mi yok mu diye .adet döneminiz gelmeden merak etseniz belirtileri yazsanız tamam da adet tarihiniz gelmiş geçmiş var denilse ne yok denilse ne yazar .zaten testi yapsanız sonuç çıkar elinizde testiniz de var .bazen çözemiyorum kadınların şu hallerini
İnşallah vardır ya çıkarMuhtemelen şu anda da yapsanız çıkar
Yaptım ama çift çizgi yokKuzum yap hadi korkma her şeyde bir hayır vardır![]()
Negatif çıktıMuhtemelen şu anda da yapsanız çıkar
İnşallah en yakın zamanda nasip olur inşallahNegatif görsen bile üzme canını Allah zamanı gelince verecek sana o mucizeyi inşallah benim ilk gebeliğim 8 haftalık düşük yaptım kese var boş gebelikti şuankindede 5+4te gittim kese var doktor hatta bebeğide gördüm dedi ben göremedm vardır bir bildiği pazartesiyi bekliyorum bende kalp atışı için gel dediler bakıcaz inşallah duyarız
Hayal kırıklığı yineSeni bekliyorum konuyu takip ediyorum hala yapmadın mı bir an önce yap bekliyoruz canım
Altı gün geçmiş ama zaten çok uzun bir zaman. Yapsanız da yapmasanız da sonuç değişmeyecekti. Hayırlısı. Sağlıkla olsun da geç olsun güç olmasınHayal kırıklığı yinebu yüzden yapmıyordum
![]()
6 gün geçmiş beta yükselmiştir şuan bile çıkar testin ben 3 gün kala birde ilk idrarla yapmadık akşam yaptım 2 test pozitif öyle gördü
Hayırlısı diyelimAltı gün geçmiş ama zaten çok uzun bir zaman. Yapsanız da yapmasanız da sonuç değişmeyecekti. Hayırlısı. Sağlıkla olsun da geç olsun güç olmasın
Hiç üzülme gönlünü ferah tut Allah mucizeni verecektir geç olsun güç olmasın inşallahHayal kırıklığı yinebu yüzden yapmıyordum
![]()