Strip gebelik testi

Tkr_3558

🧡
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
450
104
18
28
Gün içinde yapsam çıkar mı?6 gün gecikme var

Eklentiler

• IMG_20220831_215800.webp
    IMG_20220831_215800.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 1.450
Cok korkuyorum ya negatif görmekten belki de o yüzden bu kadar düşünüyorum 😒🥺
Negatif görsen bile üzme canını Allah zamanı gelince verecek sana o mucizeyi inşallah benim ilk gebeliğim 8 haftalık düşük yaptım kese var boş gebelikti şuankindede 5+4te gittim kese var doktor hatta bebeğide gördüm dedi ben göremedm vardır bir bildiği pazartesiyi bekliyorum bende kalp atışı için gel dediler bakıcaz inşallah duyarız

O kadar başlık açıp yazmışsınız ki var mi yok mu diye .adet döneminiz gelmeden merak etseniz belirtileri yazsanız tamam da adet tarihiniz gelmiş geçmiş var denilse ne yok denilse ne yazar .zaten testi yapsanız sonuç çıkar elinizde testiniz de var .bazen çözemiyorum kadınların şu hallerini

O kadar başlık açıp yazmışsınız ki var mi yok mu diye .adet döneminiz gelmeden merak etseniz belirtileri yazsanız tamam da adet tarihiniz gelmiş geçmiş var denilse ne yok denilse ne yazar .zaten testi yapsanız sonuç çıkar elinizde testiniz de var .bazen çözemiyorum kadınların şu hallerini
Sen hayırdır bacım

Negatif görsen bile üzme canını Allah zamanı gelince verecek sana o mucizeyi inşallah benim ilk gebeliğim 8 haftalık düşük yaptım kese var boş gebelikti şuankindede 5+4te gittim kese var doktor hatta bebeğide gördüm dedi ben göremedm vardır bir bildiği pazartesiyi bekliyorum bende kalp atışı için gel dediler bakıcaz inşallah duyarız
İnşallah en yakın zamanda nasip olur inşallah 💖 dediğin gibi zamanı gelince olur 🙏

6 gün geçmiş beta yükselmiştir şuan bile çıkar testin ben 3 gün kala birde ilk idrarla yapmadık akşam yaptım 2 test pozitif öyle gördü

Altı gün geçmiş ama zaten çok uzun bir zaman. Yapsanız da yapmasanız da sonuç değişmeyecekti. Hayırlısı. Sağlıkla olsun da geç olsun güç olmasın
Hayırlısı diyelim 🙏

Back
X