Gebeliğe Hazırlık Strip ovülasyon testi kullanan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bayramminnosu

👨‍👩‍👧🟣Meleğimi bekliyorum 👶🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
211
304
103
Kizlar kaset tipi kullanıyordum bundan almak istiyorum. Kullanan var mı alışveriş sitelerinde yorum yapmamislar .

Eklentiler

• Screenshot_20220314-132906_GittiGidiyor.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 106
Ben Bununla İlk aydan hamile kaldım Instagram’dan aldım q
Bir gebenin günlüğü sayfasından mi aldınız. Bende instagramda gördüm ama site alışverişine güvendim için almadım ordan.

Bir gebenin günlüğü sayfasından mi aldınız. Bende instagramda gördüm ama site alışverişine güvendim için almadım ordan.
Bende strip kullanıyorum. Birgebeningünlüğünden aldım parayı havale şeklinde üç kutu aldım hiçbirinde sorun yasamadım güvenilir bir sayfa

Birde aldığınız sayfaya görsel atınca da yardımcı oluyor gerçi testler o kadar iyi ki danışmana bile gerek kalmadan anlarsın yumurtlamayı

Birde aldığınız sayfaya görsel atınca da yardımcı oluyor gerçi testler o kadar iyi ki danışmana bile gerek kalmadan anlarsın yumurtlamayı
Ben de ordan almadığım halde saolsun cevap yazdi. Simdiye kadar . Kaset tipi kullandım şimdiye kadar inşallah cevap alırım bunlardan sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…