<strong>mide bulantisi lutfen yardimmmmm </strong>

1anne1cocuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
551
654
53
Cok fena bulantilarim var kusacakmisim gibi ama kusamiyorum bir iki kere cikardim sabah basliyor yatana kadar calisiyorum cok kotuyum doktor mecbur gebelikte olur dedi zofran diye bi ilac verdi zorda kalmadikca icmemeye ozen goster dedi ykmu baska caresii cok mutsuzm hastayim depresyna giricem bu gidisle

Cok fena bulantilarim var kusacakmisim gibi ama kusamiyorum bir iki kere cikardim sabah basliyor yatana kadar calisiyorum cok kotuyum doktor mecbur gebelikte olur dedi zofran diye bi ilac verdi zorda kalmadikca icmemeye ozen goster dedi ykmu baska caresii cok mutsuzm hastayim depresyna giricem bu gidisle
Canim bende hic bulanti olmamisti, olmamasi icin ufak bir arastirma yapmistim.. Vitamin eksikligi tetikliyormus ve ara ogunleri hic kacirma.. iki saatte bir agzina birseyler at, bunlar saglikli seyler olsun ama ;)

Yemek kokusuna dayanamiyorum artik meyve yedim mideme iyi gelsin die cok beter oldum cikarttim ne yesem fayda vermiyor

Yemek kokusuna dayanamiyorum artik meyve yedim mideme iyi gelsin die cok beter oldum cikarttim ne yesem fayda vermiyor
Valla tatlim ne bulandirmiyorsa onu ye, miden bos kaldikca miden bulanmaya devam edicektir.. ben biraz acikir gibi olunca midem sisiyordu resmen, hani beklesem kesin bulanicakti.. hic izin vermedim.. misir patlagi filan dene, salatalik, havuc, yogurt ? dene ne iyi geliyorsa onu ye.. ama vitamin sart tatlim ;)

ooyyy ben ne cektım o kusmalardan ılk 5 ay hergun
acıllık oldum hep serum aldım serum cok ıyı geldı
gunde sadece 1 elmayla gunumu gecırdıgımı bılıyorum 7 kılo verdım
gecıyor merak etme
hassas bunyen var demekkı
yesıl elma beyaz leblebı tuzlu kraker kusturmuyor

mandalina deneyebilirsin.benim midemi acayip yatıştırıyor.
Bir de kesinlikle boş bırakmamaya çalış , deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin seni rahatlatan yiyecekleri ,
tespit edince de sürekli ye , az az ye , mide boş kalmasın

Canım kokusu az olan kuru gıdalar ye. Ilık su içme yağlı baharatlı şeylerden uzak dur. Elma limon eksi şeyler mide bulantısıni azaltıyor bide miden hep dolu olsun az az sık ye. Benim hiç bulantım olmadi 4. Ay biticek inşallah sende kurtulursun hemen

Insaallah gecer cok kotuyum ates basiyor bulaninca tesekkur ederim kizlar tavsiyeleriniz icin

Back
X