Düğün Stüdyo

shimmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
172
1
96
Siz stüdyodan düğünden kaç dakika önce çıktınız? Ben saçım bozulur diye erken çıkmak istemiyorum. En erken 1 saat önce çıkmak istiyorum; ama daha erken çıkarmaya çalışıyorlar. ((

Fotoğrafçı düğüne yetişecekmiş. Ayrıca 30-40 dakika sürer dedi. Sizin niye o kadar uzun sürdü ki? Havanın kararmasını bekleyeceğimiz için 20.30-21.45 gibi düğün yerinde olacağız. Bu yüzden ben en erken 19.30'da stüdyodan ayrılmak istiyorum. Geriye kalan 1 saatte de sahilde fotoğraf filan çektireceğiz.

stüdyodan çıkıp tekrar eve gidecekseniz 2 saat önce çıkmanızda yarar var tabi trafiği de hesaba katın. ama eve gitmeyecekseniz 1 saat önce çıkmanız yeterlidir, bizim çekimimiz de 40-45 dakika sürmüştü

Stüdyo sorunu halloldu. Adam bizim düğünü bu Cumartesi sanıyormuş. İstediğiniz saatte gelin demiş. Düğünüm Anamur'da olacağı için trafik sorunu yok. :) Eve gitmeyeceğiz. Stüdyodan çıkıp sahile ineceğiz. Dış çekim yapacağız. Onu arkadaş yapacak, kendisi fotoğrafçı. Sonra da salona gideceğiz. Salona ancak 20.45'de gidebileceğiz; çünkü hava karar mıyor yaa! (( Erken gidersek de volkanın, şelalelin vs. anlamı kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…