• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an bu dakikada itibaren artık zayiflamak istiyorum diyenler gelin başlayalim

1 yumurta
2 dilim hellim peyniri
11 kizarmis tam bugday rkmegi
Biraz domates ve salatalik ile gune basladim. Ise gidiyorum birazdan. Oglene yine firsat bulursam yazarim.
Sizler?

Hamileliginde kilo alanları anlıyorum emzirirken kilo alanları anlıyorum ama kpss hazırlığında kilo almak nedir yahu 2 yıl oldu yapıştı üstüme kilolar bende şu andan itibaren başlıyorum yol arkadaşlığı motivasyon sağlar diye umut ediyorum.

Diyet olarak ise Canan Karatayin 1 kitabını okudum 1 tanesi de okunmayı bekliyor. Sağlıklı yaşamak adına onu uygulamayı planlıyorum. Umarım başarırım. Ve hareket şart diyorum. Hareketsiz olmaz.

Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız umarım
Cnm sinav hazirligida stres sonucta hareket yok bence vermeliyiz bu kilolari

Kizlar gunaydin ben topigi actigimda baslamistim ama bazi sikintilarimiz oldu malesef evde degildim bukundugum yerde ne varsa yedim ama basladik sonucta sali gunu tarti gunumuz olsun diyorum ne dersiniz gunluk bildirimlerimizi yapalim tabi

Stres yapmadan ve pes etmeden devam etcez ins
Ben glutensiz beslenecegim kizlar yani ekmek ve un olan hersey paketli urunler makarna bulgur yasak
Daha once alerjim oldugu icin denemistim 3 ayda 12 kilo verdim ve 10 kilosu yagdan gitmisti zaten bu saydiklarimi yemeyince saglikli beslenmis oluyorsunuz
Neler serbest?sebze,et,meyve,kuruyemis, baklagil ve sut urunleri hadi bismillah☺

Back
X