• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an çok sinirliyim!

muzlupasta72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
534
54
28
Diğer
Salak sevgilim,dün gece yüzümü çizdi ve kocaman bi çizik oldu resmen yüzümde! Fıstı gibi yüzümü ne hale getirdi Bir de utanmadan diyor ki ''aşkım bşy yok yüzünde'' Sanırım güzelliğimi kıskandığı için yüzümü çizdi,daha önce de denemişti bir kaç defa

Expigment diye bir ilaç buldum evde,lekeleri geçiriyormuş,sürdüm.Arkadaşlar eğer başka önerileriniz varsa,buyrun , sizi dinliyorum....

böyle saçma bir sebep olur mu.kıskandığı için neden çizsin.seven insan dokunmaya kıyamaz.ilginçsin arkadaşım.kaç yaşındasın sen

Salak sevgilim,dün gece yüzümü çizdi ve kocaman bi çizik oldu resmen yüzümde! Fıstı gibi yüzümü ne hale getirdi Bir de utanmadan diyor ki ''aşkım bşy yok yüzünde'' Sanırım güzelliğimi kıskandığı için yüzümü çizdi,daha önce de denemişti bir kaç defa

Expigment diye bir ilaç buldum evde,lekeleri geçiriyormuş,sürdüm.Arkadaşlar eğer başka önerileriniz varsa,buyrun , sizi dinliyorum....

sevgilin rahatsız sanırım.

Yakında kezzap da döker sevgilin,acıların kadını Bergen gibi olmasın sonun?Tövbe tövbe.

Sen de gözüne yumruk atıp mosmor yapsaydın.

sen ona hala sevgili mi diyorsun

pardon da yaş kaç acaba

ne demek kıskandığı için çizdi daha önce de denemişti

sokak ortasında evre çevire dövmesi mi gerekiyor gerçekleri görebilmek için

yuh... daha önce de denemişti diyosun bundan kurtulmak için yüzüne kezzap atmasını mı bekliyosun merak ettim

Sevgilinize söyleyin de beynini de çizsin, bir kaç delik hava almasını sağlar zira oksijensiz kalmış.

yuhh niye çizsin durup dururken :27: arkadaş kafa buluyor sanırım kızlar

Sizin ki biraz kapris biraz saçmalık olmuş.

Ne saçma şey ya sevgilim yüzümü çizdi güzelliğimi kıskandığı için galiba...

O ne özgüven o...

Yanlışlıkla olabilceği ihtimalini düşünmüyo msn ?

Hiç kimse böyle bi saçmalık yapmaz yapsa da sevgili sıfatını taşıyamaz kusura bakma.

Tartisma esnasinda mi oldu yoksa yanlislikla falan mi?
Yanlislikla ya da sakalasirken demenizi umuyorum.Yoksa sevgili sifatindan cok uzak geldi bana.!!

Ya şakalaşırken çizdi de yüzümü,ben kıskandığı için bile bile çizdiğini düşünüyorum...Bugün de başka bi krem aldım.napçam bilmiyorum...2 senedir beraberiz,yani yorumlarda kezzap falan gelmiş,çok şaşırdım,o kadar da değil :/

contractubex jel lekeler için hele de yeni ise iz kalmamsını sağlar. ama pahalı bir krem 60 küsürdü sanırım ve sadece plastik cerrahi yazarsa reçete öder.

adam hasta mı çizsin sevdiği kadının yüzünü?
Yanlışlıkla olmuş olamaz mı,ki sizin böyle düşünmeniz bile ciddi bir durum,tabi gerçekten zarar vermek için çizmiş olma durumunu düşünemedim bile.
:53:

hanımlar kızın verdiği cevaba bakarsak büyük ihtimalle kızın yaşı küçük sanırım. ya da abartıp dalga geçiyo
tatlım bişi olmaz sen de onun saçını çekersin ödeşirsiniz :1:

Back
X