Su an nefes alamıyorum elim ayağım titriyor

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.080
158
Az önce telefonum çaldı arayan eşimdi. Cuzdanim evde mi düşmüş dedi. Pantolonunu çıkarttığı yere baktım evet burda dedim ve kapattım. Evde düşmüştü çünkü. Niyeyse şeytan durttu cüzdani bir açtım ki ne göreyim. Içinde iddia kuponu. Gorunmesin diye ufak ufak katlayıp araya sıkıştırmış. Bunun yüzünden çok kere kavga etmiştik hem de çok kötü kavgalar. Bundan 7 sene önce kizima hamileyken onun üstüne yemin etmişti geçen senede kurana el basmıştı. Ben suan 7 aylık hamileyim. Ve nefes alamıyorum ölüyorum galiba. Oynadığı mebladan değil ama bu kadar yeminden sonra ben ona guvenemem artık.

O kadar haklısınız ki.. Nedir bu kadınların çektiği yaa
Ben nasıl inanıp nasıl güveneceğim. Eğer kazansa alacağı 65 tl. Benim döktüğüm gözyaşınin bedeli sadece ve sadece 65 tl. Düşünebiliyor musunuz. Karnimdaki bebekle 65 tl.

Yazik ya yemin etmesi cok kotu demekki inanci o kadar kuvvetli degil ki bu kadar rahat yemin edebiliyor ben de olsam guvenemezdim. Allah islah etsin...

Az önce telefonum çaldı arayan eşimdi. Cuzdanim evde mi düşmüş dedi. Pantolonunu çıkarttığı yere baktım evet burda dedim ve kapattım. Evde düşmüştü çünkü. Niyeyse şeytan durttu cüzdani bir açtım ki ne göreyim. Içinde iddia kuponu. Gorunmesin diye ufak ufak katlayıp araya sıkıştırmış. Bunun yüzünden çok kere kavga etmiştik hem de çok kötü kavgalar. Bundan 7 sene önce kizima hamileyken onun üstüne yemin etmişti geçen senede kurana el basmıştı. Ben suan 7 aylık hamileyim. Ve nefes alamıyorum ölüyorum galiba. Oynadığı mebladan değil ama bu kadar yeminden sonra ben ona guvenemem artık.
Çok haklısınız ama bebek bekliyormuşsunuz biraz sakinleşin yavrucağınızı düşünün.

Sakin olmaya çalışın. Hamilesiniz o daha çok etkilenecek. Eşinizle tekrar konuşun bence neden bunu yaptığını sorun hatta belki tedavi bile olabilir.

ne kadarlık oynuyor yani çok büyük borç filan mı yaptı?
Hayır borç filan yaptığı için değil. Sadece bu kadar büyük yemin ler edip aynı hatayı yapmaya devam etmesi beni mahvetti. Suan zaten çok dar bi boğazdan geçiyoruz ona rağmen bu parayi birine verse zoruma gitmez benim zoruma giden o kadar kavga ettik o kadar gözyaşı döktüm. Yani oradan gelecek 5-10 lira için değer mi. Aile denilen şey bu kadar mı kiymetsiz.

Eskiden kalmıştır belki? Yeni tarihli mi (tarihi olan bişey mi onu da bilmiyorum incelemedim ama)

Ya bu konuda annemle babamda sürekli tartışıyor. Babam da yemin etti ama olmuyor işte. Bence küçük oynadığı için sorun değil. Ya bu bir can sıkıntısı, sohbet konusu gibi düşünün. Ciddi paralar oynamiyorsa herkes gibi sohbet konusu haline getirip arkadaşlarıyla oynuyorlar işte. Keşke oynamasalar ama bunu da yemin konusu haline getirmek bence saçma.

Ben nasıl inanıp nasıl güveneceğim. Eğer kazansa alacağı 65 tl. Benim döktüğüm gözyaşınin bedeli sadece ve sadece 65 tl. Düşünebiliyor musunuz. Karnimdaki bebekle 65 tl.
Sizi anlıyorum yaşamadım ama inanın üzüntünüzü hissedebiliyorum. Ama şimdi şu açıdan değerlendirelim. Bazen küçük olayları kafamızda çok büyüttüğümüz için kısacası kendimizi doldurduğumuz için karşımızdakini böyle şeylere teşvik edebiliyoruz. Eğer eşinizdeki hastalık boyutunda değilse yada bu olaya fazla para harcamıyorsa kendinizi hamile halinizle bu kadar yıpratmayın. Yine uyarın gerekirse tartışın ama önce kendinizin ve bebeğinizin sağlığı düşünün.

aslında haklısın ama çok yüksek miktarlar yatırıp yüksek paralar kaybetmiyorsa bırak oynasın herkesin bir zevki var bunun için hamile halinle kendini üzme

Katiliyorum.
Ben bile esim karsi cikmasina ragmen sık sık sans oyunu oynarım. Alışkanlık..
Hamilesin kendini cok heba etme.

Ya bu konuda annemle babamda sürekli tartışıyor. Babam da yemin etti ama olmuyor işte. Bence küçük oynadığı için sorun değil. Ya bu bir can sıkıntısı, sohbet konusu gibi düşünün. Ciddi paralar oynamiyorsa herkes gibi sohbet konusu haline getirip arkadaşlarıyla oynuyorlar işte. Keşke oynamasalar ama bunu da yemin konusu haline getirmek bence saçma.
Benim gözümde bir paçavra suan. Nasil ki ilk defa tanıdığımız biri birşey soyle se şöyle bir düşünürüz yalan mi doğru mu diye benim için de aynı şu saatten sonra. Ne yalan ne dogru belli degil. Aradaki tek fark bu yeni tanidigim biri değil 9 yıllık kocam

Bence kendinizi heba edecek bir şey yok ya.
Öncesinde borç yaptı vs geçmişi yokmuş, adam mimli değil.
3 5 liralık iddia kuponu için yeminler ettirmek, söz vermek vs zaten gereksizmiş.
Eğlenmiş işte. Kimi insan sigara içer, kimi insan iddia oynar, kimi insan loto oynar, kimi insan dışarıda fazla harcar. Olur böyle şeyler. Can sıkmaya değmez.
Aile olmanın vs ölçütü bunlar değil.

Back
X