• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an neye ihtiyacınız var?

neye mi nelere mi??

tek hakkımız varsa : eşime.

birden çok varsa:

eşime
iyi bir sırt masajına
ve ayak masajına
maniküre
pediküre
cilt bakımına
uykuya
sabıra
epilasyona

uzaaarrrr giderrrrr... .. . . (ben de herbişeyimi son haftaya atıyorumya hayırlısı böyle paspal paspalken gelmese bari kuzum :)

evde ek işe................hayat işte kimi manikür pedikür der kimi geçim derdi....ah ah

ben 17 yaşımdan beri (11 yıl) bifiil hep çalıştım, ünv. okurken bile. şimdi kıçım yer yüzü görüyo valla hamile olunca.. e o kadar da hakkım manikür pedikür :34:

inşallah ek iş bulursun (başkalarına laf sokmadan desen bunu daha iyi olurdu...)

beni sevecek sımsıkı sarılıcak birine, bir kaç kilo vermeye, kafamdaki sorunları çözmeye,içimdeki geleckle ilgili korkuları atmaya, yada hiçbiri olmadı bir 5 yıl kadar uyanmamak üzere uyumaya ne çok isteğim varmış:))

ütü yapmaktan ayaklarım koptu bana masaj yapcak özellikle ayaklarım amasaj yapcak birine bide akşam söledim yemekleri yapcak bide evimi cillop gibi temizlicek birine ihtiyacım var ama bunların hepsi yine ben olcam ühhüühühühüh tam zmanlı temizlikçi ahçı son ütücü masajcı....

Back
X