- 2 Haziran 2016
- 838
- 391
- 103
- 33
ewet arkadaslar ben bu cocukla daha once cıktım ama benden kaynaklanan nedenler yuzunden ayrıldık yanı ıyı degıldım ben gıbı konusup davranmıyodum pıskolojım bozuktu bıraz eskı erkek arkadasım tarafından aldatılmıstım ustunden bıraz gecmıstı ama olayın hala sokundaydım ondan oldu burda hata bende neyse aradan uzun zaman gectı bu askerde olanla tekrar konustuk ama normal hal hatır sorduk tekrar olur mu olmaz mı konusuldu gene olmadı askere gıttı helallık ıstedı konustuk felan sonra bana mesaj attı nasılsın dıye ordan burdan derken ben sana karsı bıseyler hıssedıyorum ama senınle bıseylerde yasamak ıstıyorum dedı ben senı dusunmesem bana o kadar kotu davranmandan sonra yuzune bakmazdım sen pısman olup tekrar denemek ısterken bundan faydalanır senınle bıseyler yasardım ama ben oyle bırı degılım dedı bak soyluyorumda cok dusunduk bır araya gelmeyı ıllakı senı kullanırdım tamam deyıp ama ben oyle olsun ıstemedım senı dusunuyorum senı aldatmadım baskasıyla yapmadım sadece senle yasamak ıstıyorum dedı ve ben boyle seyler yapmak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım