su anda askerde olan dusundugum bırı var ama baska ısteklerı var ducuncelerınız lazım kızlar

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
103
33
ewet arkadaslar ben bu cocukla daha once cıktım ama benden kaynaklanan nedenler yuzunden ayrıldık yanı ıyı degıldım ben gıbı konusup davranmıyodum pıskolojım bozuktu bıraz eskı erkek arkadasım tarafından aldatılmıstım ustunden bıraz gecmıstı ama olayın hala sokundaydım ondan oldu burda hata bende neyse aradan uzun zaman gectı bu askerde olanla tekrar konustuk ama normal hal hatır sorduk tekrar olur mu olmaz mı konusuldu gene olmadı askere gıttı helallık ıstedı konustuk felan sonra bana mesaj attı nasılsın dıye ordan burdan derken ben sana karsı bıseyler hıssedıyorum ama senınle bıseylerde yasamak ıstıyorum dedı ben senı dusunmesem bana o kadar kotu davranmandan sonra yuzune bakmazdım sen pısman olup tekrar denemek ısterken bundan faydalanır senınle bıseyler yasardım ama ben oyle bırı degılım dedı bak soyluyorumda cok dusunduk bır araya gelmeyı ıllakı senı kullanırdım tamam deyıp ama ben oyle olsun ıstemedım senı dusunuyorum senı aldatmadım baskasıyla yapmadım sadece senle yasamak ıstıyorum dedı ve ben boyle seyler yapmak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım

Bu konulan böyle dan dan hesapları gibi konuşulmaz. Sipariş verir gibi. Demogoji yapıyor daha doğrusu Beceremiyor da... sakın inanma. Kesin var bi düşünceleri...

seni kullanmadığı için takdir bekliyor.çok saçma böyle konuşmak.
belki konuşmayı beceremiyor.tercümesi eski sevgilin gibi seni aldatmam.yapsam da senle yaparım.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:biraz artislik yapmış.daha çok yol yapmış.:KK71:

Klişe
İstemiyorsan yapma neyi soruyorsun ki bize daha.
Kendi ağzınla istemiyorum diyorsun.
ben hoslanıyorum sordugum nasıl onu bu fıkrınden vaz gecırebılırım gercekten ona karsı olan nıyetımın onla olan nıyetımın bu olmadıgını anlatabılırım

Bu konulan böyle dan dan hesapları gibi konuşulmaz. Sipariş verir gibi. Demogoji yapıyor daha doğrusu Beceremiyor da... sakın inanma. Kesin var bi düşünceleri...
dıyosuuz aslında benıde tedırgın edıyo asker olmasından kaynaklı yada pıskolojık kafa karısıklıgı mı dıye dusundum ben bı

dıyosun bılmıyorum aman aman sevmıyorum sadece hoslanıyorum o tur seylere gırısmek degıl nıyetım hanı bı sende yok o sey demeye getırdı ama ben kımle ne yaparsn yap yasa ama bana gercekten gelmek ıstıyosan kalbınle gel demeyı dusunuyorum sence sacma mı olur

seni kullanmadığı için takdir bekliyor.çok saçma böyle konuşmak.
belki konuşmayı beceremiyor.tercümesi eski sevgilin gibi seni aldatmam.yapsam da senle yaparım.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:biraz artislik yapmış.daha çok yol yapmış.:KK71:
bende bıseylere ıkna etmeye calıstıgının farkındayım bu durum ıcıme sınmıyor ama bana ıbne gıbı davranma bırsuru kız var burda ızmırde yapıyo askerlık neden senden ıstıyım bı ton kız var cevrede dıyo ve amacım sadece o degıl senle senı o nıyetle hıc dusunmedım sevıyorum ve evlenmek ıstıyorum dıyo celısıyorum burda ıste evlencen madem ne acelen var :D

bende bıseylere ıkna etmeye calıstıgının farkındayım bu durum ıcıme sınmıyor ama bana ıbne gıbı davranma bırsuru kız var burda ızmırde yapıyo askerlık neden senden ıstıyım bı ton kız var cevrede dıyo ve amacım sadece o degıl senle senı o nıyetle hıc dusunmedım sevıyorum ve evlenmek ıstıyorum dıyo celısıyorum burda ıste evlencen madem ne acelen var :KK70:

diyeceğimi zaten yazınızın sonunda demişsiniz.bekleyeversin.

Aşık olacak ya da hoşlanacak o kadar çok erkek bulursun ki. Ama bu çocukla ısmarlama bir şeyler yaşarsın kendine olan saygını yitirirsin ve pişman olursun. Askerde ya yalnızlıktan yapıyordur.
Eğer gerçekten fikirlerimizi alıp uygulamak için soruyorsan bu kadar insan boşuna konuşuyor olamaz. Evet dediklerini yap dememizi beklemiyorsundur umarım. Bu çok aşağılıkça. Daha önce sana dokunmamış olması bir erdem değil zaten olması gerekenmiş. Bir şeyler yaşarsanız hastalıklı bir ilişkin olur. Neler okuyoruz, tehdit eder önüne çıkar. Malum biz kadınım cinsellik yaşama hakkı olduğunu düşünmüyoruz. Sadece şunu söyleyebilirim seni kullanmak istiyor. Sen istemiyorsun onu. Kendini seviyorsan o herifcikten uzak durmalısın..

Aşık olacak ya da hoşlanacak o kadar çok erkek bulursun ki. Ama bu çocukla ısmarlama bir şeyler yaşarsın kendine olan saygını yitirirsin ve pişman olursun. Askerde ya yalnızlıktan yapıyordur.
Eğer gerçekten fikirlerimizi alıp uygulamak için soruyorsan bu kadar insan boşuna konuşuyor olamaz. Evet dediklerini yap dememizi beklemiyorsundur umarım. Bu çok aşağılıkça. Daha önce sana dokunmamış olması bir erdem değil zaten olması gerekenmiş. Bir şeyler yaşarsanız hastalıklı bir ilişkin olur. Neler okuyoruz, tehdit eder önüne çıkar. Malum biz kadınım cinsellik yaşama hakkı olduğunu düşünmüyoruz. Sadece şunu söyleyebilirim seni kullanmak istiyor. Sen istemiyorsun onu. Kendini seviyorsan o herifcikten uzak durmalısın..
tesekkur ederım dusuncelerın ıcın bende burda konusunca yapmak ıstemememın ne kadar dogru bı karar oldugunu anladım :)

arkadaslar uzunca bı mesaj atıp ondan ne ıstedıgımı ve kendımın ne ıstedıgımı anlattım dedıgınız gıbı ben guzelce kendımı ıfade ettım gerısı ona kalmıs tamam derse nasıp demezse nasıp allah bılıyo kalbımı :)

Back
X