Su aygırı şişman

Yedirememiş reddedilmeyi, nereden vuracağını bilememiş. Kilo olmasa başka bir laf söylerdi, kusur arayana kusur bulunur yani her daim. Canınızı sıkmaya değer mi ayol bir ergenus için, ben olsam "Hahaha bak su aygırı (!) bile bakmıyor sana düşün halini ezikus ergenus, yallaaaahh" der engeli basardım.

Elbette kilolu olduğunuz için önünüze gelen her erkeği kabul etmek zorunda değilsiniz. Sakın böyle bir düşünceye kapılmayın içten içe. Bana şöyle geliyor ki kilonuz sizi de rahatsız ediyor ama aksiyon alma konusunda hazır değilsiniz fakat kendinizi böyle de kabul edemiyorsunuz. Esasında ağladınız belki de sadece kendinize kızgın olduğunuz için. Ne yapabilirim konusunda bi yüzleşme yapabilirseniz daha rahatlamış hissedeceksiniz..

Bir süredir pesimde olan bir erkek vardı bana buluşalım mı yarın dedi cevap yazmayınca da kilomla dalga geçercesine o yazıyı yazdı.Dün gece herkes uyurken ağladım.İnsanlar neden böyle?Zayıf olsam bu sefer de sıska diye dalga geçer miydi?Biri için zayıflamak bana göre değil.
terbiyesiz hayvan ya...
insanları ne kadar kolay incitebiliyorlar gerçekten

O su aygırıyla buluşmak için can atıyo ama
Aman işte kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı sen kendini kötü hisset ki konuş diye yapıyo bırak g.. zekalıyı takma boş konuşuyo

İlk cümlemi yanlış anlama onun için diyorum
Hem zayıflıycaksan kendin için yaparsın ve kiloyu kafana takma sen kendini sevdikden sonra o konuşsun konuşsun dursun

Back
X