- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
merhaha benim de bi sorunum var bana göre büyük bi sorun çünkü ileride başımı ağrıtacak gibi görünüyo.konu BABAM...evleneli 7 ay olucak neredeyse kayıvalidemlerle birlikte oturuyoruz fakat öz babam 1 kez olsun kapımızı çalmadı yaa o kadar üzlüyorumki.daha geçen akşam kendı annemler bize geldi çaya.yemeğede kalıcaklardı.eşim işten çıkarken aradı annemlerin bizde olduğunu söledim.Eşimde babam (yani benim babam) gelmiyomu onuda çapıralım akşam hepberaber yemek yeriz dedi.aradım kendi babamı dedim baba sende gel akşam hep birlikte yemek yiyelim.salaklık bende daha önce de çağırdım hemen bi yalan.gelmemek için bi bahane uydurmuştu ama aradım yinede aynen şöle dedi ''yok kızım gelemem misafilerim var'' bu da YALANNNN..tamam dedim ve kapadım telefonu.gelsen ne olur yaaa bişeyinmi eksilir.benim mutlu olmam için çok zor bişimi istiyorum yaa.bekarken bana aileme yaptıklarını unutmuştum değilim ama yine babamsın dedim sesimi çıkarmadım.inanın eşimi arayıp nasıl dicem babam gelemiyomuş diye.aradım oda şaşırmadı zaten.bir kez olsun eşimin ailesi bişi demedi anlıyolar.ama ne yapmaya çalışıyo yaa inanın babamın yaptıklarından yoruldum.şeytan diyoki gitme uzun bi süre ama annemi görmeden kardeşlerimi görmenden yapamam ki...sizce ne yapmalıyım??
Son düzenleme: